World of Warcraft

Uh, cek, to mi je kod komsije.

Ovako, ja igram samo CS kad imam vremena. Ne interesuju me druge igre, jer nemam vremena.

Aj mi objasni kako da mu ubacim jos mapa za taj Frozen Throne? I ako mozes ostavi neki lik za download mapa...

hvala.

Poslednja izmena:
bio sam u onu novu ini pa ono na svakog bosa dropuje epic
i to bolje stvari nego ona moja pvp-gladijator oprema :lol:

zasta li sam ja dan i noc skupljo pvp poeni za opremu :(
+ dk je imba sa rougicu lvl63 nema sanse da ubijem elitu63
dok dk gazi sve pred sobom :p

lol Naravno da ljudi igraju PvE, pa kako bi lvlovali inace?

hahaha n1 :)

Wow je ionako katastrofa vec..... sve su olaksali za nobove i klince, bosovi lagani, svako moze da ima super opremu, bez muke i skila, netreba ni jedan atonament za raid......... mislim sve je olaksano nevidjeno, stvarno su usrali igru.............ne treba ti nikakav skil sada, svaki noob moze da napravi deadknight i da ubija kao manija, to vazi i za paladina................. mislim razumem blizard treba ima sto vise klinaca, da zaradjuju vise!!!!!!

auh ovo jeste istina sve je jako olakshano, a da ne spominjem balans u wotlk-u, mislim isechesh nekoga iz tri udarca bukvalno, dok je u tbc to vecj tezhe [igram tbc :mrgreen:], ali shta htedoh recji, da jeste tako lako bilo i da si sa pugovima mogao da pokupish opremu jako lako, katastrofa, ali zato sada nisam tachno sigurna jer ne pamtim dobro, ali bash mi prichao drug da ta instanca u ice crown cje imati ne znam valjda 4-5 nivoa i imash i neko vreme da ochistish sve i ne smesh da wipeujesh jer ti se vreme skracjuje, tako da cje valjda biti poboljshanje [neka me ispravi neko ako greshim]. :)

Poslednja izmena:

Back