Sentimentalna budala
Ističe se
- Poruka
- 2.331
Onaj koga trebate da krivite je osoba koja je dala tom liku ovlascenja da slobodno uzima sve iz GB... Realno postoji mogucnost su to uradili po dogovoru da bi kasnije podelili plen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Salji screenshot Blizzardu.lele ocisti nam jedan tip danas GB
ko mu dade rang 1 ...
da li ima neka sansa da se povrati to ticketom ?
Moras kupiti WoW da bi dobio taj key.hocu da napravi wow akaunt ali neznam kako da nabavim gore napisani kljuc
Aion ima azijate, cak i zapadno trziste propadne imace NCSoft 'leba.Ma sve se plasim da ce taj Aion biti dobar,bice isto kao i sa Conanom i Warhammerom.
Ma nisu ni Conan ni Warhammer propali,ali jedva da imaju po 100000 igracha,tako ce i Aion biti popularan mesec dva dok ljudi ne izgustiraju,uporede sa WoWom i onda pocnu da napustaju i vracaju se na WarcraftAion ima azijate, cak i zapadno trziste propadne imace NCSoft 'leba.
Ma nisu ni Conan ni Warhammer propali,ali jedva da imaju po 100000 igracha,tako ce i Aion biti popularan mesec dva dok ljudi ne izgustiraju,uporede sa WoWom i onda pocnu da napustaju i vracaju se na WarcraftDzaba ma kolko se trudili niko nema tu ekonomsku moc da napravi igru koja moze da parira WoWu,nije da navijam za Blizzard,lichno bih voleo da postoji josh jedna igra koja moze da bude dobar konkurent WoWu ali na zalost tako nesto tesko da cemo doziveti.
Wow nije popularan jer je dobar. Nemoj da me shvatis lose, bio je WoW dobar ali pre nego sto su ovi resili da toliko uproste igru da je dungeon runners slozenija. Wow ja nabio reputaciju i imidz jer je igra dugo zivela i dobila status legende i niko ne zeli da da ni desetinu tog vremena drugim igrama da se usavrse i pokazu.Ma nisu ni Conan ni Warhammer propali,ali jedva da imaju po 100000 igracha,tako ce i Aion biti popularan mesec dva dok ljudi ne izgustiraju,uporede sa WoWom i onda pocnu da napustaju i vracaju se na WarcraftDzaba ma kolko se trudili niko nema tu ekonomsku moc da napravi igru koja moze da parira WoWu,nije da navijam za Blizzard,lichno bih voleo da postoji josh jedna igra koja moze da bude dobar konkurent WoWu ali na zalost tako nesto tesko da cemo doziveti.
al wow se istrosio......dajem mu jos najjvise 2-3 god.....onda ako ne postane free (sto nece 10000%) ce propasti
Ma nemam sta lose da te shvatim,WoW mi nije vise toliko interestantan pa me bas briga sta ce biti za nekoliko meseci,igram samo malo da popunim slobodno vreme.WoW je popularan jer je jednostavan,uspeli su da naprave igru koja je zanimljiva,jendostavna i dovoljno laka da svako ima epike,iako danas taj epik nije vise onakav kakav je bio pre 3-4 godine u Vanilla WoWu kad si dobijao jedan epik u 2-3 nedelje i to ako si imao srece.Wow nije popularan jer je dobar. Nemoj da me shvatis lose, bio je WoW dobar ali pre nego sto su ovi resili da toliko uproste igru da je dungeon runners slozenija. Wow ja nabio reputaciju i imidz jer je igra dugo zivela i dobila status legende i niko ne zeli da da ni desetinu tog vremena drugim igrama da se usavrse i pokazu.
Odgovor na seen-ov post:[/COLOR]
Ja mislim da im je i 2 godine dovoljno da se WoW drzi,jer Blizzar je vec uveliko u poslu sa drugom online igrom koja ce zameniti WoW.
Kad nekoga hoce onda ga hoce,*** na prvom clearu i vec taj neko dobio mount.
Blah ja mislim da WoW necje propasti, generacije se smenjuju, nama cje postati dosadno, ali nekom drugom zabavno itd. Kakav je nama bio osecjaj kada smo prvi put levelovali, ishli u instance, dueli, bg-ovi, takav je i ostalima, i njih cje to drzhati i tako u krug![]()
Eh kad bi to tako islo jos uvek bi smo igrali Ultimu Online....