World of Warcraft

kako se igrica raspala... ostala ta dechica da igraju njihove belfove, paladine i DKove i oni elitisti, "hardkorovci" shto pljuju po igrici ceo dan al je i dalje igraju...
Kraj jedne "ere"... eh sad samo da nova zapochne sa ovim Aionom, i moram priznati da mi je bash zhao igre u ovom stanju.... mozhda je i izvuku nekako ali.... :\

Aion ima azijate, cak i zapadno trziste propadne imace NCSoft 'leba.
Ma nisu ni Conan ni Warhammer propali,ali jedva da imaju po 100000 igracha,tako ce i Aion biti popularan mesec dva dok ljudi ne izgustiraju,uporede sa WoWom i onda pocnu da napustaju i vracaju se na Warcraft ;) Dzaba ma kolko se trudili niko nema tu ekonomsku moc da napravi igru koja moze da parira WoWu,nije da navijam za Blizzard,lichno bih voleo da postoji josh jedna igra koja moze da bude dobar konkurent WoWu ali na zalost tako nesto tesko da cemo doziveti.

Ma nisu ni Conan ni Warhammer propali,ali jedva da imaju po 100000 igracha,tako ce i Aion biti popularan mesec dva dok ljudi ne izgustiraju,uporede sa WoWom i onda pocnu da napustaju i vracaju se na Warcraft ;) Dzaba ma kolko se trudili niko nema tu ekonomsku moc da napravi igru koja moze da parira WoWu,nije da navijam za Blizzard,lichno bih voleo da postoji josh jedna igra koja moze da bude dobar konkurent WoWu ali na zalost tako nesto tesko da cemo doziveti.

al wow se istrosio......dajem mu jos najjvise 2-3 god.....onda ako ne postane free (sto nece 10000%) ce propasti

Wow nije popularan jer je dobar. Nemoj da me shvatis lose, bio je WoW dobar ali pre nego sto su ovi resili da toliko uproste igru da je dungeon runners slozenija. Wow ja nabio reputaciju i imidz jer je igra dugo zivela i dobila status legende i niko ne zeli da da ni desetinu tog vremena drugim igrama da se usavrse i pokazu.

Wow nije popularan jer je dobar. Nemoj da me shvatis lose, bio je WoW dobar ali pre nego sto su ovi resili da toliko uproste igru da je dungeon runners slozenija. Wow ja nabio reputaciju i imidz jer je igra dugo zivela i dobila status legende i niko ne zeli da da ni desetinu tog vremena drugim igrama da se usavrse i pokazu.
Ma nemam sta lose da te shvatim,WoW mi nije vise toliko interestantan pa me bas briga sta ce biti za nekoliko meseci,igram samo malo da popunim slobodno vreme.WoW je popularan jer je jednostavan,uspeli su da naprave igru koja je zanimljiva,jendostavna i dovoljno laka da svako ima epike,iako danas taj epik nije vise onakav kakav je bio pre 3-4 godine u Vanilla WoWu kad si dobijao jedan epik u 2-3 nedelje i to ako si imao srece.
Danas se stvar okrenula,svako moze epik da dobije bez problema i misle da su neko i nesta,i primecujem da je sve vise i vise dece koji igraju a stariji uglavnom napustaju ili igraju daleko slabije nego sto su to radili pre.

Odgovor na seen-ov post:

Ja mislim da im je i 2 godine dovoljno da se WoW drzi,jer Blizzar je vec uveliko u poslu sa drugom online igrom koja ce zameniti WoW.

Igra je smeshna i to je neosporiva chinjenica- Dal' ce Aion biti/jeste dobar ili ne u tu raspravu ne ulazim, Warhammer je i dalje fantastichna igra i kad bi hteli da je izvuku, mogli bi za mesec dana da je ispoliraju, pojela bi svu PvP publiku sa MMO scene... ali autori ciljaju na taktiku kakvu i blizz radi sa DKovima, paladinima itd.... ( u WARu BWi i DoKovi...).

Ko je igrao Aion kazhe da je fantastichan, a serveri su prenatrpani i uvek postoji queue shto je znak da je ljudi igraju, ali i isto je znak da nisu bash profesionalni >.>

EDIT:

a josh Aion, po trailerima, ima neku manga/anime shit grafiku iz zmajeve kugle -.-... gde kad bacish magiju skochish u vis, zasvetlish u zelenoj plavoj i rozoj boji, udarish na zemlju i ceo ekran ti zashljashti od nekih blentavih efekata, vrlo onako.... korejski :P

Poslednja izmena:
Blah ja mislim da WoW necje propasti, generacije se smenjuju, nama cje postati dosadno, ali nekom drugom zabavno itd. Kakav je nama bio osecjaj kada smo prvi put levelovali, ishli u instance, dueli, bg-ovi, takav je i ostalima, i njih cje to drzhati i tako u krug :P

Back