World of Warcraft

Kil 'Jaden nije ubio Ilidana jer je ovaj poceo da se izvinjava i pravda i ovaj mu dao jos jednu poslednju sansu..But if you fail me once more Ilidan..Beware of my enternal wrath :D
A za forsaken-e..to ih je sylvanas napravila sa onim dreadlordom Tichnondriusom(nisam siguran da se tako pise) posto su mu pobili bracu Deathrocka i onog drugog Balnazara :D

Ne znam za ostale..ali pre nego sto je wow uopste izasao ja sam wc presao ko zna kolko puta :D
I igrao ga ovako uopste..volim i sad da predjem ponovo sve misije :)
PS:Nisam znao da je Maiev u zatvoru..toga nema u wc3..jedino u wow-u ako su to ubacili ;)

to za Sylvanas... ona je pre bila high elf ("danashnji" blood elfovi) i nju su undeadovi, ne forsaken, kad su napadali quel thalas (znash i sam ako si belf paladin onaj scar na pochetku, tuda su ishli) ubili i Arthas (AKA lich king :P) ju je "ozhiveo" ali kao undeada i ona ga je sluzhila i odluchila je da se otrgne njegove kontrole (ostale undeadove lich king kontrolishe !!!) i napravila te "pobunjenike" forsakene (undeadove koje mozhesh da igrash ;))
malo bre chitaj one quest logove i sve ce ti biti jasno :D

EDIT:
za maiev ona jeste zarobljena ali kad si u BTu i ilidana bijesh i kad dodjesh do nekih 20% onda dolazi maiev i pomazhe ti ;)

Poslednja izmena:
Ovaj wotlk ce bas biti njesra..
sta ubijes world bossa artasa tj. lich kinga i marnes mu armor ,i sta sad si ti lich king....
i tako trcis sw-om ili orgom nosis fm i sve lepo...njesra zivi...

Pa cekaj, realno, svaki od nas u wowu je heroj, svaki ima sansu da jednog dana postane jak kao Arthas ili Ilidan ili ne znam ko vec, jel tako? Pa zasto je onda cudno da grupa takvih heroja pobedi end game boss-a? *** meni to nije preterano toliko... Vise me nervira sistem sto mozes da ga ubijes 100 puta ponovo i ponovo :thumbdown:

Pa cekaj, realno, svaki od nas u wowu je heroj, svaki ima sansu da jednog dana postane jak kao Arthas ili Ilidan ili ne znam ko vec, jel tako? Pa zasto je onda cudno da grupa takvih heroja pobedi end game boss-a? *** meni to nije preterano toliko... Vise me nervira sistem sto mozes da ga ubijes 100 puta ponovo i ponovo :thumbdown:

Za raid na illidana bez 20 heroja nemozes da mu pridjes....Tako da ovo tvoja prva tvrdnja nista nije tacna :) A za ovo 2 se slazem :)

Za raid na illidana bez 20 heroja nemozes da mu pridjes....Tako da ovo tvoja prva tvrdnja nista nije tacna :) A za ovo 2 se slazem :)

Trenutno da. Ali rekao sam ima potencijal, to znaci da kada ja budem imao 25 godina [a sada imam 17] ja cu potencijalno moci da soliram ilidana :bye:

Znaci, oni su tolike godine se razvijali, a tvoj heroj postoji citave 3-4 godine [u najboljem slucaju] a obicno postoji 6meseci do godinu dana...I naravno da sada treba 20 ljudi najmanje...Ali polako :ok:

to za Sylvanas... ona je pre bila high elf ("danashnji" blood elfovi) i nju su undeadovi, ne forsaken, kad su napadali quel thalas (znash i sam ako si belf paladin onaj scar na pochetku, tuda su ishli) ubili i Arthas (AKA lich king :P) ju je "ozhiveo" ali kao undeada i ona ga je sluzhila i odluchila je da se otrgne njegove kontrole (ostale undeadove lich king kontrolishe !!!) i napravila te "pobunjenike" forsakene (undeadove koje mozhesh da igrash ;))
malo bre chitaj one quest logove i sve ce ti biti jasno :D

EDIT:
za maiev ona jeste zarobljena ali kad si u BTu i ilidana bijesh i kad dodjesh do nekih 20% onda dolazi maiev i pomazhe ti ;)

O boze!Ko da ja to ne znam...to sam i rekao u postu..i sylvanas nije podigao lich king nego arthas dok JOS nije postao lich king...a za scar znam..malo sam questova uradio u eversong forrest i ghostlands(cak toliko da mi se zgadilo :lol: ) da ne znam...

ma ok je to,al ti kad uzmes armor posto si jedno sa lichom jelda,e znaci da nemas kontrolu nad sobom lich te kontrolise (sto smo videli u wc3ft kad mu ovaj cak i preko maca kontrolise volju),a ti ces i dalje kao lich king trckarati sw-om ili orgom i po sumarcima ...i svaki ce trader rado da ti ponudi svoje stvari itd...brate ako si lich sedis na svom stolcu i saljes undedova da kolju a ne ti odjednom dobri lich...njesra

ma ok je to,al ti kad uzmes armor posto si jedno sa lichom jelda,e znaci da nemas kontrolu nad sobom lich te kontrolise (sto smo videli u wc3ft kad mu ovaj cak i preko maca kontrolise volju),a ti ces i dalje kao lich king trckarati sw-om ili orgom i po sumarcima ...i svaki ce trader rado da ti ponudi svoje stvari itd...brate ako si lich sedis na svom stolcu i saljes undedova da kolju a ne ti odjednom dobri lich...njesra

Pa jos ne znamo sta ce biti kada lootujete [ako uopste bude moglo da se lootuje] FM... Mozda ces zauvek izgubiti karaktera, mozda ce se gubiti na intervale od 10tak minuta...A mozda nece uopste, ili pak nece dropovati FM :bye:

Frost Mourn ce vrlo moguce biti legendary sword,verovatno ce imati super statsove ali ne i nesto preterano.Na primer:
Thunderfury,1h legendary mach poznat iz Vanilla WoW je bio izuzetno oruzije,narochito za tenkove,Blizzard ga je nerfao vishe puta kad je izashao TBC jednostavno shto je mach razbijao mnoge epik tanking oruzije debelo.

Sad je naravno najpopularniji warglave od Illidana,realno gledano nista specijalno nije,za dlaku su mu jachi statsovi od ostalog oruzija a verujem da se moze naci neshto shto im moze parirati vec u SunWellu.

E sad sta ce biti sa FM ne znam,kakvu ce sudbinu dobiti,pre bih voleo da bude ko Thunderfury,ali njega je bilo jedno 50 puta teze nabaviti nego Warglaive.

Back