World of Warcraft

chestitam limune :D
a kolko ti je trebalo za sve ukupno do 70? :)
Ima 9-10 dana... zajebavao se sa BG i ostalim sranjima, profesijama itd...

Ukucas /played i videces u njegovom slucaju 700 months mislim hours :mrgreen:

E moj drug hoce da pocne sa Warlokom i nezna sta da uzme :???: Kaze da je enchantment dobar za njega ja nesto nisam siguran...

warlock je ******... koliko samo class questova ima, bolest...

a šta sa ovim enchantment? :P nema takvog locka :P

aman nabavish quest helper ili cartographer i da vidish kako to brzo ide !

E brale to je visa matematika :D mrzi me sad da objasnjavam :lol:
pa to mi je rekao Undead mage sa Jaedenar servera koji ima FULL T6, on igra vec 2 godine i samo tog lika ;) !!! Pogledaj na armory ja sam gledao tako da ne lazhe xD

Ima 9-10 dana... zajebavao se sa BG i ostalim sranjima, profesijama itd...

ma to je bre najbolje... cilj je zabaviti se bio ti lvl 2 ili lvl 70 ;)

EDIT:
ljudi... idem sad da kupim orginal dosta je bilo zezancije :lol: e sad necu uzeti BattleChest jer nemam da uzmem i BC i karticu :dash: pa cu prvo samo obichan pa ako ne mozhe generator moracu i karticu :(
e sad... ocu da odluchim da igram sa jednim likom i da mi je to to, da ne pravim milion ! I sad se dvoumim izmedju Shamana, Druida i Paladina... to su hibridne klase i meni se chas igra meelee, chas "nukuje", chas healuje xD... i vishe volim PvP mada volim i raidove bash tako da bi voleo klasu koja je potrebna u raidu (ne kao rogue xD)... sad izmedju ta 3, shta mi preporuchujete, s' tim shto loladin ima prednost jer s njim bash znam da igram za razliku od ova dva :S

EDIT 2:
ma sad cu i tamo da pravim We Are The Pro [NJAB] :rotf:

jao ja cu odustati od tih nesretnih srpskih guildova (chast izuzecima ;)) svugde ti trazhe pare, neku opremu, da im neshto pomognesh... samo trazhe a ne daju, kao ono: Brate... srbi smo daj koji gold... uffffff odma bi /report xD

Poslednja izmena:

Back