World of Warcraft

Resto nema neki survivability, samo pishljivi lesser healing wave koji pored toga sto se brzo casta, cesto se vidi i interrupta :( enhancement je dobar izbliza, nema CC, kao ni ostali talent tree-ovi (dole blizzard) tako da ako se protivnik organizuje lak je plen enhance shammy, sto se tice elemental zadaje prilicne batine sa udaljenosti, ali izbliza nije bas efikasan, sem frost shocka i totema za smanjivanje brzine

aman nabavish quest helper ili cartographer i da vidish kako to brzo ide !

pa to mi je rekao Undead mage sa Jaedenar servera koji ima FULL T6, on igra vec 2 godine i samo tog lika ;) !!! Pogledaj na armory ja sam gledao tako da ne lazhe xD

ma to je bre najbolje... cilj je zabaviti se bio ti lvl 2 ili lvl 70 ;)

EDIT:
ljudi... idem sad da kupim orginal dosta je bilo zezancije :lol: e sad necu uzeti BattleChest jer nemam da uzmem i BC i karticu :dash: pa cu prvo samo obichan pa ako ne mozhe generator moracu i karticu :(
e sad... ocu da odluchim da igram sa jednim likom i da mi je to to, da ne pravim milion ! I sad se dvoumim izmedju Shamana, Druida i Paladina... to su hibridne klase i meni se chas igra meelee, chas "nukuje", chas healuje xD... i vishe volim PvP mada volim i raidove bash tako da bi voleo klasu koja je potrebna u raidu (ne kao rogue xD)... sad izmedju ta 3, shta mi preporuchujete, s' tim shto loladin ima prednost jer s njim bash znam da igram za razliku od ova dva :S

EDIT 2:

jao ja cu odustati od tih nesretnih srpskih guildova (chast izuzecima ;)) svugde ti trazhe pare, neku opremu, da im neshto pomognesh... samo trazhe a ne daju, kao ono: Brate... srbi smo daj koji gold... uffffff odma bi /report xD

kad sam ja ti ja ili bili ko od nas trazili pare u gw-u?:thumbdown:
jos sam ti i davao brdo predmeta za dz :whistling:
predlazem druida..na lvl 70 dobija onaj flying form pa posle onaj jos brzi flying form..ne trebaju ti mounti ;)

2meafbs.jpg

hehe :D i ne treba da uplacujem prvi mesec zato shto sam prvo napravio trial account :D i btw shta mi preporuchujete za druida i na kojim ste vi serverima :D

Back