World of Warcraft

zdravo!ovako:Igrao sam WoW pre jedno 4-5... meseca,ali igram n.......u verziju na p.......m serveru.Vidim da ovde u glavnom svi igraju originalu,ali posto ja zivim iza 7 mora,7gora,7 brda i planina od civilizacije mrzelo me je da odem svakih nedelju dana da BG-a ini NS-a...po kartice.E sad prestao sam da igram posto imam modemski net,i nemam mogucnost da skidam patch!!!Sada sam otklonio tu jako zajebanu zackoljicu i ne znam koji su mi patch-evi potrebni.ajd pomagajte pa mi objasnite postupno sta da skinem i gde?
Ja sam instaliraoWoW,patch1.1.1.,instalirao WoW Burning Crusade,patch 2.0.0-to2.0.3-enUS,patch 2.0.3.6299-to 2.0.126546-enus.i to je to.Pa ako ima neko ko bi pomogao ...

Aman choveche, jel si ti normalan?
Kakav bre frost-fire specc, to je za loodake...
arcane fire-frost, shta ti se vishe svidja, ali ako hocesh da kidash na PVE lepo arcane-fire, pa zaebancija, radish qestove lako, dok je sa frostom malo teze ubijanje...
arcane-frost ako hocesh da ownash na PVPu, frost magea je mnooogo zaebano ubiti....

A kako vam se svidja kombinacija pressence of mind i Pyroblast?Zato se dvoumim izmedju ova dva...

POM pyro je bio imba nekada,sada je sranje kada svi trce okolo sa 12k hp-a i 400 resilience-a

mada nisam strucnjak,nikad' nisam igrao maga

evo primer shta je radio pom pyro nekada,na 60lvl-u,moj drug 1 shootovao rogue flag carriera u wsg-u,7200+ instant crit na leather-u(imao je ofc i zerg buff i trinket),znaci da bi zab'o cloth opushteno vishe).e to je bilo neshto =)

kratak filmic

POM pyro je bio imba nekada,sada je sranje kada svi trce okolo sa 12k hp-a i 400 resilience-a

7200+ instant crit na leather-u(imao je ofc i zerg buff i trinket),znaci da bi zab'o cloth opushteno vishe)

Nema veze dal' je cloth,leather,male etc. magija zabada sve isto bez obzira na armor
I ne lazi da je na 60om zabo 7200 kad sad mageovi ne mogu zabodu toliko(u stvari video sam mage 11k na curatoru dok radi evoc. znachi increased dmg by 300%, tj. 3700 normalan mu je bio kad je bacio :?)
Taj mage na filmu....pffff, piratchina neka, nema shanse

Nema veze dal' je cloth,leather,male etc. magija zabada sve isto bez obzira na armor
I ne lazi da je na 60om zabo 7200 kad sad mageovi ne mogu zabodu toliko(u stvari video sam mage 11k na curatoru dok radi evoc. znachi increased dmg by 300%, tj. 3700 normalan mu je bio kad je bacio :?)
Taj mage na filmu....pffff, piratchina neka, nema shanse

cuj lazem.boli me ***** da lazem ovde

da,to za armor sam prevideo.pojela droga mozak.a i nikad nisam igrao castere

taj mage je igrao sa mnom zajedno vishe od godinu i po dana

da si igrao u to vreme znao bi da je lakshe bilo zabosti tada veliki krit nego sada

zhc(ako uopshte znash shta je to)+vidish da je popio neki potion+zerg buff+hwl oprema koja je tada bila imba

cuti kad ne znash

pogledaj na netu imash filmove,quatro se zove lik

piratcina lol

ljudi su zabadali po 8-9k critove na 60.(fixed naravno,dok ovo nije bilo nameshteno)

Back