Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Stvarno je lijep...
Sve čestitke!
Sve čestitke!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato shto je jedan od boseva skoro nemoguce ubiti bez paladina,zato smo njega poveli sa nama.Shto ste oupshte vodili retri paladina
Za dps?![]()
pa sta ce ti onda two hand ako si protectiona djubre je vetj imao onaj BReaker of worlds shto dropa od Karathresa u SSC,onaj mace...i hteo i ovaj sword,inache ja sam protection...![]()
respecujem svakog petka u DPS pa tako budem do utorka,onda respecam nazad u protection jer imam raid utorkom ,sredom i chetvrtkom.pa sta ce ti onda two hand ako si protection
osim ako ne zelis ponovo podesiti talente
ma nije mi to nishta jer mogu za sat vremena da nagrindam 200g...50g za svaki respec.koliko li si golda izgubio do sad za respec
daily quests takodje,samo od njih dobijam oko 150g na dan,mad ai ne treba mi vishe,dovoljno mi da imam za respec i za repairs,imam alta kojem je alchemy 375 pa sa njim pravim potione za warriora.minning, herbalism ftw![]()
istina,ali ovaj shto ja imam nije ni bila ideja da bude bolji od S3 oruzija,oruzije iz sezone 3 je u rangu sa Black Temple i Mount Hyjal,ovaj moj mach je u rangu sa SSC i The Eye oruzijem,a poshto ja ne idem u arena ja necu nikad imati taj S3 mach tako da sam ja super zadovoljan i sa ovim...lep je mac,moj omiljen model(kao stari destroyer of the worlds),mada mu statsi i nisu neshto posebno(dosta je loshiji od s3 maca,koji isto ima zin rokh skin)
nije u rangu sa Karazhanom,treba di oprema iz Karazhana i Gruulovog Laira da bi mogao da ubijesh boseve u ZA.
Ne ofc.
U rangu Karazhana je
E samo da pitam...Da uzmem frost-fire ili arcane-fire mage-a?Sta bolje kida???????