World of Warcraft - utisci i... pomoc.

BigMazi:
Ima li je ta igrica da se skine na net ? Ne mogu da nadjem na google i yahoo..spreman sam da podnesem download i do 1,5gb :)

Da downloadujes w.....ma idi bre. A igrica je na 4 obicna cd-a, takoda je sigurno vise od 1,5 gb. A i ne mozes da je skines "na net" sta ti to znaci?

.....

Nego ljudi jel cemo mi da zatvaramo temu i pravimo novu, normalnu, ili da izbacimo ove sto skudaju wow "na net" i koji su preko 100-tog levela iz daljih razgovora....??

E ovako, odlucio sam da uzmem WoW i imam nekoliko pitanja za vas:
1. Koliko uopste kosta WoW (u dinarima)
2. Kolika je mesecna pretplata i kojom platnom karticom da obavljam plaćanje
3. Ako neko zna gde u Novom Sadu moze da se kupi WoW
4. I molim vas da mi preporucite neki dobar, sa "high population" PVP realm.

mefhisto:
E ovako, odlucio sam da uzmem WoW i imam nekoliko pitanja za vas:
1. Koliko uopste kosta WoW (u dinarima)
2. Kolika je mesecna pretplata i kojom platnom karticom da obavljam plaćanje
3. Ako neko zna gde u Novom Sadu moze da se kupi WoW
4. I molim vas da mi preporucite neki dobar, sa "high population" PVP realm.

1. 4080 dinara sam ja platio
2. Preko visa karice mesechno koshta 12.99 evra
3. Ja sam iz NS i kupio sam u ComputerLand u Lupus-u
4. Dragonmaw (ja bash igram na njemu :D pa kada nabavish igru whisperuj Baklavascg za pomoc :))

^Nikola^:
Da downloadujes w.....ma idi bre. A igrica je na 4 obicna cd-a, takoda je sigurno vise od 1,5 gb. A i ne mozes da je skines "na net" sta ti to znaci?

.....

Nego ljudi jel cemo mi da zatvaramo temu i pravimo novu, normalnu, ili da izbacimo ove sto skudaju wow "na net" i koji su preko 100-tog levela iz daljih razgovora....??

Pa oni nek izadju, mi mozemo da posle nastavimo, ovako ima ponove da se ubace... sta...

Pod 1. liku sto hoce da skida "na net"... takve stvari se ne traze preko ksasicnih pretrazivaca negu udji u p2p svet ili sl.
Pod 2. Licno sam skinuo celu igricu 3.0 Gb sa svim patch-evima. Moze da se realizuje download samo je pitanje kakav ti je protok i uopste tip konekcije. Opusteno... pozzz

Back