Meklaud
Iskusan
- Poruka
- 6.123
Kada sam bio mali, ćale je kada bi nešto trebao da izračuna iz kožne futrole vadio vrlo elegantan digitron, solarni, koji je bio pravougaoni,relativno tanji, sa okruglom dugmadi koja su bila tanka.
Tražio sam u domaćim oglasima Casio digitrone i nema ga.
Pitao nekoliko sajtova besplatne AI i nešto najpribližnije što sam uspeo naći je ovo sa slike.
Ovde ne vidim da li su dugmad odvojena okrugla ili su srasla sa ostatkom digitrona pa su osetljiva na dodir. Ono što ke apsolutno isto su stil brojeva i znakova. Kad bi se AI mogla pitati za model koji ima okruglu tanku dugmad sa tim stilom brojeva i znakova ali da je tastatura ispod ekrana a ne poprečno kao kod ovog modela.
Voleo bih da posle toliko godina nađem taj davni model i kupim mu za rođendan.
Tražio sam u domaćim oglasima Casio digitrone i nema ga.
Pitao nekoliko sajtova besplatne AI i nešto najpribližnije što sam uspeo naći je ovo sa slike.
Ovde ne vidim da li su dugmad odvojena okrugla ili su srasla sa ostatkom digitrona pa su osetljiva na dodir. Ono što ke apsolutno isto su stil brojeva i znakova. Kad bi se AI mogla pitati za model koji ima okruglu tanku dugmad sa tim stilom brojeva i znakova ali da je tastatura ispod ekrana a ne poprečno kao kod ovog modela.
Voleo bih da posle toliko godina nađem taj davni model i kupim mu za rođendan.