- Poruka
- 43.483
Ajde da čujem
Kako uspevate ukusno svega pripremati a ne jesti ? A?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То су различите теме.
Прво: Кување не гоји. Кад припремаш састојке и вртиш се око шпорета, то је лагана физичка активност.
Друго: Не видим разлог зашто бих јео неукусно, а поготово не видим разлог зашто бих се изгладњивао. Мора се јести - основна физиолошка потреба.
То ти кажем. И још можеш успут да певушиш и цупкаш док куваш, потрошиш додатне калорије.Jok ono
vollwertige Ernährung nemam pojma kako se kaže na srpski
Puna prehrana fokusira se na biljnu, što je moguće neobrađenu hranu, kao što su voće, povrće, integralne žitarice i mahunarke, uz dodatak mlečnih proizvoda. Izbegava industrijski proizvedene proizvode, rafinisane šećere i veštačke aditive. Ova ishrana takođe uzima u obzir ekološke, društvene i ekonomske aspekte, podržavajući proizvode iz ekološke proizvodnje, iz lokalnog okruženja i, kada je to moguće, Fair Trade sertifikovane.
Znaci nema šanse da se ne lepi
Не дебља кување, него једење![]()
Па не јести све, само једну нормалну порцију.Onda kako ne jesti sve to sto pripremiš?
kuvaš za druge a ti ne jedešAjde da čujem
kuvaš za druge a ti ne jedeš
jes nema debelih poštaraKretanje da se potrose kalorije
ponedeljak - pasulj sa slaninom može i rebarca ako nema slaninePa ubijte me odma
Има ли нешто од прилога?ponedeljak - pasulj sa slaninom može i rebarca ako nema slanine
utorak - krmenadle
sreda - kobasice
četbrtak - ćufte
petak - gulaš
subota - priprema
nedelja - SARMA, taman upila 24h
naravno u subotu može musaka na brzaka
Najmršaviji sam bio kad sam jeo leba i masti za doručak i večeru, a za ručak tanjir čorbe i batak.
Prilog debljaИма ли нешто од прилога?
i imao sam zdravu džigericu.Bio si dete koje je trcalo po ceo dan
I meni je pokojna baba Mara kad oprezom jezik na vrelu vareniku, onim koscatim napacenim kažiprstom koji uvali u mast i naredjuje otvori usta i namaze po jeziku svinjsku mast
Nisam sigurna koliko je to pomoglo ali Baba Mara je bila faca u crnoj kotuli sa maramom na glavi i ona dva zuba , voljela popiti i pusila do 90-te skoro i do smrti
Препрана свињска маст је изузетна за људску кожу. За упале, инфекције, негу коже....meni je pokojna baba Mara kad oprezom jezik na vrelu vareniku, onim koscatim napacenim kažiprstom koji uvali u mast i naredjuje otvori usta i namaze po jeziku svinjsku mast
Салата или динстано поврће?Prilog deblja
Не. Ако је прилог поврће или салата. Дебља ако је кромпир, пиринач, хлеб уз месо.Prilog deblja
Шта значи здраво? Зашто да се дебљаш?Mene zanima kako zdravo jesti a udebljati se