definitivo
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
Wizz Air NIKADA VISE!!! Evo sta se meni desilo pre neki dan, kod pomenute aviokompanije, vracao sam se iz Nemacke i mesec ipo dana ranije kupio kartu, proverili smo za 2 dana izvod u banci gde se videlo jasno da su pare sa drugovog racuna bile prebacene na racun WIzzer Budapest!! Na dan putovanja drugar me odneo 150km do Dortmunda odakle sam imao let za BG. Na salteru su mi rekli da nemaju mene na spisku putnika,pa su nas poslali na drugi salter,gde su nam rekli da nam nemogu izdati kartu jer nismo uplatili,iako smo mi tvrdili suprotno,oni su rekli da njih to nezanima i da ako nam nesto neodgovara da se zalimo u Budimpetu,neverovatno da su stavili neke koji su samo slegali ramenima, a sefa ili nekog ko bi resio nas problem nije bilo! Odlete mi avion ispred nosa sa upacenom kartom! TO JE STVARNO STRASNO! nebih to pozeleo nikome! kada smo izasli do kola na autu je bila kazna od 15eu. a kupili parking kartu,i u raspravi sa salterskim radnicima,zakasnili 1min,i platili penale.Posle uzludno predjenih 300km,kada smo dosli nazad,pozvali smo Wizzer Budapest,da se zalimo,dok smo se objasnili proslo je 20min. a minut razgovora sa njima je 2Eura(sto nam nisu rekli oni sto su nam dali taj broj)! znaci jos 40eura minusa, rekli su da im pustimo faksom uplatu iz banke da bi nam vratili upaceni iznos za kartu od 55eura. a nas je samo telefonski razgovor i kazna kostala toliko, + 300km za gorivo. ALI TO SVE NIJE NISTA NASPRAM TOGA STO SMO SE IZNERVIRALI I IZGUBILI ZIVACA! A Ja jos dva dana zakasnio na posao a gazda mi mal nije dao otkaz.
Do danas jos uvek nam nisu vratili pare i niko nas nije pozvao da se izvini, mada licno mislim da izvinjenje nije dovoljno, predlozio sam drugaru da uzme advokata i da se zali ipak on zivi u Nemackoj a ne u Srbiji,ali on nije imao volje za to. REKLI SMO SAMO JEDNO WIZZ AIR NIKAD VISE!!!!!
tvoj zivot je tuzna prica

i ja bih se zapitala da sam preko banke u Nemackoj(?) platila kartu aviokompaniji Wizzer

koliko osoba u svom prvom pojavljivanju na ovom forumu znaju za ovu temu