djordjino94
Početnik
- Poruka
- 21
Wireless je izgleda resenje, ali provajder, madnet, veranet...ima li nekog iskustva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hi,
imam adsl od telekoma. kupila sam adsl wifi ruter i sad bih da zamenim.
da li neko zna da mi kaze kako se podesava ovaj ruter, koji su potrebni podaci i gde da ih nadjem?
Tu ces videti podesavanja. Sad treba ti nama da kazes sta hoces da podesis?
pozdrav.
Pozdrav ljudi. Cimerka ima problem sledeci: sad nigde na lap topu nema onu ikonicu za wireless internet,ni opciju da se na njega poveze.... a kaze da ga je pre koristila,da se automatski kacio ako ima mreze.... inace joj je komp pun virusa,ne znam moze li to imati veze jedno sa drugim.... imamo wireless i ja ga evo najnormalnje(da kucnem u drvo) koristim......
sta kazete?
Kupio sam TP LINK 543G ruter, u mom komsiluku postoje dva otvorena internet signala oba pronadjem preko telefona, brzina je odlicna, iste te mreze nadjem i u internet pretrazivacu kad ukucam ip adresu: http://195.168.1.1/ tu su podesavanja za ruter, sve je na fabrickom, operacioni mod je: AP CLIENT RUTER, ne postoji drugi instalacioni program samo ta podesavanja, e sad nadjem mreze ali nece da se poveze, koristio sam air live usb wi fi uredjaj on pokazuje dostupne mreze u windows 7 opcijama za trazenje mreze i na ubuntu 11.10 znaci bez ikakvog podesavanja, a ovaj ruter samo nadje mreze i nece da se poveze, a dostupne mreze takodje ne postoje ni u windows 7 opcijama. Kao da ruter 543G nije povezan na neki nacin sa sistemom samo u pretrazivacu postoje te opcije za povezivanje. Ukljucen je na lan, cim podesavanja ucitava on je sigurno povezan i takva podesavanja ima verovatno i ADSL ruter. Znaci nov uredjaj, a nece da se poveze, sto?
E sad, pitanje od mene![]()
Da li moze ovaj ADSL ruter od telekoma koji podrzava wifi da se prikaci kod nekog na mrezu? Cisto me zanima, zelim da vrsim neke eksperimente![]()
ćao, ovo imam od uredjaja: tp-link wireless access point tl-wa500g i tp-link fast ethernet switch i imam adsl signal kojem mogu da pristupim da li neko zna kako da namestim ove uredjaje da hvataju taj signal i da preko kabla salju meni na komp tj dali access p moze da uhvati signal i da ga preko kabla meni salje u komp
Pozdrav ljudi. Cimerka ima problem sledeci: sad nigde na lap topu nema onu ikonicu za wireless internet,ni opciju da se na njega poveze.... a kaze da ga je pre koristila,da se automatski kacio ako ima mreze.... inace joj je komp pun virusa,ne znam moze li to imati veze jedno sa drugim.... imamo wireless i ja ga evo najnormalnje(da kucnem u drvo) koristim......
sta kazete?
Izvinjavam se unapred što nisam pročitala sve od A-Š na ovoj temi, ali zaista nemam vremena, pa vas molim ako znate da dojavite. Imam Wireless internet, ali lap top ga ne registruje. Ispočetka samo povremeno, ili se brzo diskonektuje, a sada sasvim. Iz tehničke podrške su rekli da to nije do njoh, jer se ostala dva kompa normalno konektuju, već do lap topa. Ima li neko ideju o čemu bi moglo da se radi i koliko bi me koštalo da to saniram? Hvala puno!
Izvinjavam se unapred što nisam pročitala sve od A-Š na ovoj temi, ali zaista nemam vremena, pa vas molim ako znate da dojavite. Imam Wireless internet, ali lap top ga ne registruje. Ispočetka samo povremeno, ili se brzo diskonektuje, a sada sasvim. Iz tehničke podrške su rekli da to nije do njoh, jer se ostala dva kompa normalno konektuju, već do lap topa. Ima li neko ideju o čemu bi moglo da se radi i koliko bi me koštalo da to saniram? Hvala puno!
Pozdrav,
imam jedno kratko pitanje za poznavaoce wireless mreza, nisam ni ja neki laik, ali ovo ne mogu da dokucim. Radi se o sledecem: zelim da komsiji dozvolim pristup mom wirelessu sa huawei adsl modema hg530u a on ima tp link router tl wr543g. Kada iskljucim moju zastitu, tj pass na mom wirelessu sve ide kako treba i to sam odradio, ali ne znam kako da podesim njegov ruter da prepozna moj pass kada je aktivan jer ne zelim da i ostali mogu da koriste moj net. Kako da izvrsim podesavanja rutera da bi to radilo kako treba.
Hvala.
Pozdrav. Komsija i ja bih da podelimo internet troskove tako tj. kupimo neki malo bolji adsl-wifi-router. Ono sto nam treba je da pokrije dve kuce (dvojnice, dakle zalepljene jedna za drugu, svaka ima prizemlje i sprat, ukupno svaka kuca po 160m2 i iza malo zajednicko dvoriste od nekih 50m2). Oce li ovaj router na primer da zavrsi posao ( http://uk.tp-link.com/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8960N#over ), posto njega ima u obliznjem shopu? Ili neka preporuka, ako moze? Hvala