bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Kada je sve tako, zasto onda to i ne postanes.Kada ljudi nesto u zivotu urade, onda ne plkuju po drugima. Sto si intelektualno i duhovno na nizem nivou, to je zavist veca, a samim tim vece je i pljuvanje. Probajte da pisete nesto o vestini,ili na ovaj nacin pokusavas da nadoknadis svoje neznanje. Malo je forum krenuo na bolje posle svih bljuvotina i ....... Borilacke vestine su mnogo vise od praznog razglabanja, probaj sebi da nadjes nesto inspirativnije za lecenje kompleksa.
Ja nemam komplexe i uopste ih i ne lecim kao mnogi....Niti jurim nesto niti se koprcam niti reklamiram niti lepim klipove da se hvalim,niti jurim pozerske gluposti da mi pise taj i taj rang ili si fu i sl.......Ja samo pricam istinu a to sto neke boli njihov problem.....
Danas je za svakog pljuvanje sve i svasta....Znaci cim se nekom ne svidja neka istina (o njemu ili necemu) on odmah - pljujes,lecis komplexe i sl........
Kakav tvoj nivo bre kakva zavist kakvi komplexi ne koristi termine psihologije kad nisi strucnjak,to mogu ja da ih koristim jer ih izucavam profesionalno....Kakva tvoja zavist,da ja cu da pisem ovde kao budala a pojedinci sa 5. rangom za godinu dana postanu Si Fuovi odjedanput i kao sad su strucnjaci i otvore skolu mlate pare i plate Ceungu koji k e nj a kako su oni kompetentni ( a njega zabole doope sta se ovde radi bitno da je covek uzeo debelu kintu jer je on opasan biznismen)
Kada je sve tako, zasto onda to i ne postanes.
Veruj mi postacu.....Mogu da postanem Gran grandmaster za sve vas....Kad napravim seminar da dodjete svi i pre pocetka seminara da mi poljubite ruku kako papi......Ali to mi nije za sada u interesu...Bar ne toliko......Ali kako vidim to je dobar biznis...To je uvideo Ceung,uvidjam i ja......
Inace trebalo bi mozda uskoro u buducnosti da otvorim veliku teretanu i fitnes centar pa cu videti i da otvorim odredjene dojo-e za borilacke vestine a posebno jednu veliku dobro opremljenu salu za wing chun koja ce biti jedinstvena i nikad vidjena u Srbiji po uredjenosti kvalitetu sredstvima i sl.....E sad sve to zavisi od mnogobrojnih faktora tipa da li cu da nadjem takav prostor objekat,da bude cena ok i sl......
Poslednja izmena od moderatora: