Wing Chun

Nis ni svestan kakvih boraca i majstora ima! Zivis u svojim lazima i bez konkurencije i bez napretka ispod svog staklenog zvona. U wing chunu stvarno imas staza ali ne i treninga nego samo brbljanja i price. Malo vise treninga nebi skodilo, tad bi te ljudi vise postovali.
M.

Pristrasnost i slihtanje. Neznam sto im se svi slihtate kao da su bogovi a njihov wingchun je strasno los.
To izgleda zna samo wtpredator jer on je vani i zna kakvih klubova ima i kakvih majstora ima! Ovi Pozarevljani su lakrdija!
M.

Da li nekolicina,npr @proffa, kontaju da ovaj forum mnogo vise ljudi cita nego sto na isti pisu? Na koji nacin prezentujete vestinu?Pljuvanjem? Da li je nekom od vas dosla osoba u salu i rekla:"Procitao sam na forumu Krstarice nesto i svidelo mi se pa sam svratio"?-ne verujem. Iskreno meni prvom se pristup ne svidja. Po onome sto sam video na youtube snimcima vestina je sasvim skroz ok i sto da ne probati, ali ne u Srbiji. :think: Posto se niko nije ogradio ni od proffa-e niti od jos nekolicine racunam da ih majstori podrzavaju.Toliko o tome.
Evo citirah samog sebe. :) Mislim da je sasvim jasno da nisam ni na jednoj ni na drugoj strani. Jedino sto zelim je da se vodi kvalitetna i konstruktivna diskusija. Kada se neko napadne kao sto je napadnut npr Radojkovic red je da "napadac" stoji iza svojih reci i predstavi se jer su se ovde ipak neke teske reci prevalile preko tastature.
Sto se tice WC-a meni ni iz dzepa ni u dzep. Sa Radojkovicevom ekipom imam dobar odnos i meni je to kao moderatoru sasvim dovoljno. Sa SiFu Koviljcem nemam bas sjajan odnos ali mi se jako svidja kako on i njegova ekipa rade.Zaista lepo.
Samo napred!:ok:

E da... Postavio sam obavestenje da je u pripremi novi podforum Enciklopedija. I do sada se niko nije javio sem Radojkoviceve ekipe. Zar bi neko ko je zaista toliko los prezentovao sebe kroz textove, slike, snimke...? Ja bih licno bio odusevljen kada bi sa proffa-om i dimmak-om ostvario takav vid saradnje.

Evo citirah samog sebe. :) Mislim da je sasvim jasno da nisam ni na jednoj ni na drugoj strani. Jedino sto zelim je da se vodi kvalitetna i konstruktivna diskusija. Kada se neko napadne kao sto je napadnut npr Radojkovic red je da "napadac" stoji iza svojih reci i predstavi se jer su se ovde ipak neke teske reci prevalile preko tastature.
Sto se tice WC-a meni ni iz dzepa ni u dzep. Sa Radojkovicevom ekipom imam dobar odnos i meni je to kao moderatoru sasvim dovoljno. Sa SiFu Koviljcem nemam bas sjajan odnos ali mi se jako svidja kako on i njegova ekipa rade.Zaista lepo.
Samo napred!:ok:

OK, malo sam se nasalio, ali odmah prica krece u pogresnom smeru...
Vi radite u Jovinoj Gimanziji? Mozda navratimo malo na trening, ovih dana da se upoznamo.
Samo napred takodje!!!

E da... Postavio sam obavestenje da je u pripremi novi podforum Enciklopedija. I do sada se niko nije javio sem Radojkoviceve ekipe. Zar bi neko ko je zaista toliko los prezentovao sebe kroz textove, slike, snimke...? Ja bih licno bio odusevljen kada bi sa proffa-om i dimmak-om ostvario takav vid saradnje.

Ako bude bilo vremena, sada ga nema bas, sa zadovoljstvom cu ucestvovati. Pocinje nova sezona treninga, trazimo sale, pa ako ima ko kakve ponude za NS ne bi biloe na odmet :)

OK, malo sam se nasalio, ali odmah prica krece u pogresnom smeru...
Vi radite u Jovinoj Gimanziji? Mozda navratimo malo na trening, ovih dana da se upoznamo.
Samo napred takodje!!!
Da u Jovinoj. Utorak i cetvrtak od 19:30 i subota od 10:00. Ove subote nece biti treninga jer idemo na seminar u Zagreb kod Toni Nobila.
Dobrodosli ste uvek!:ok:

krajnje je vreme da pokazate znate li sta, sem da pljujete. Ti u koje se kunete, su nas ucili i dali nam zvanja, a sada neki anonimusi i karikatute poput Vas, su iznad njih samih. Da li to znaci i da su sada svi od 2000 na dalje najveci majstori na svetu. W, Cheung je samo jedan od mojih ucitelja, ni bog ni bilo sta, jedan od hiljade majstora.Njemu dugujem svoje znanje i rangove. Obicno znanje ocenjuju ljudi iznad tebe, a ne pacenici. Toliko je dobrih vestina i sportova, svako bira sta voli i sta mu odgovara. Jadni ste i bedni Curcicu i ostali pljuvaci. Ovaj forum je mrtav dok ne krenete sa pljuvanjem. Pa desava li se nesto lepo u vasa ukupno dva kluba, pisite o tome, zar sam Vam ja jedina inspiracija i neostvarena zelja. Trenirajte, radite na sebi, upoznajte druge vestine i onda cete manje pluvati. Za pocetak predstavite se.Sta ste uradili ,gde ste, iza cega i od koga se krijete. Vasi ucitelji su dobri majstori, to bar znam i drago mi je zbog toga, jer sam puno vremena i rada ulozio u njih. Ne vidim da ce vasim pljuvanjem oni biti bolji nego sto jesu. Ili mozda dobijate po lizalicu za svaku laz i pljuvanje na forumu. Necu vise da vam odgovaram, jer na ovom forumu i nema wing chuna. Cast izuzecima, ostali pravac sala.

Pa zapravo bio je odredjena skretnica i nesto ga je i naucio ali do odredjene granice. Jedan deo je uradio Gabersek a veliki ostatak GM William Cheung. Dule zna nesto, do odredjene granice ali Pedja je sada daleko daleko ispred njega. Kao sto si i sam video, verovatno.
Pozdrav iz Rume.

Pa ljudi danas nauce malo nesto i poloze dva ranga pa odma otvore klub i poducavaju druge, nije to slucaj ovde jer tu imamo i nekih majstorskih rangova ali hocu da kazem da znanje postoji ali je jako.jako lose uvezbano. Sve to se odradjuje (barem ranije) kilavo i sporo. Pa gledajte Gruju Soko Combat, i njega su ucili a vidi kako radi kao eksplozija. To je jednostavno do coveka, individualno. Oni nikad nece tako raditi jer su kilavi i metiljavi. Mogu druge donekle da nauce nesto ali ne,mogu da ih nauce nesto sto ni oni neposeduju-brzinu, eksplozivnost,realnost,preciznost! Ali sve se to uvezba ali treningom a ne pricom. Opet... ovo pricam jer se izdaju za vele majstore a slabo su uvezbali ono sto znaju. Mozda ce jednog dana?
Pozdrav.

Back