maxi4taxi
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Sifu Tassos:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S. GM William Cheung nema 70 i kusur godina,vec je nedavno napunio 69god...Moguce je da je bio sve to sto ti kazes, ali neko sa 200kg nije nikakav majstor...bas zato sto ima lagodan zivot bi trebao da obrati racuna na to kako izgleda. Chuck Norris ima 69 godina. I vas majstor William ima 70 kusur godina pa izgleda super. A to sto je nekada bio prvak u Lei Tai-u je proslost. Nemacka poslovica kaze "Wer aufhört besser zu werden hat aufgehört gut zu sein" "Ko je prestao sa poboljsavanjem/usavrsavanjem je prestao biti dobar/spreman"
Pozdrav
Zar postoji vestina ili sport u kome to ne vazi? Pa i da sutnes loptu kako treba, mora ti neko pokazati kako.Vezbati bez ucitelja/trenera je gubljenje vremena, jer Wing Chun zahteva mnogo vise nego gledanje slicica ili video snimaka. Treba osetiti i objasniti uceniku sta kako i gde.
Ne vidim da je iko pljuvao ovde...ja sam postavio pitanje posto citajuci vase pljuvanje mozda su se momci odlucili da sami treniraju za sebe...bolje i to nego da ih neko pljuje zato sto su otisli kod osobe A umesto kod osobe B
btw ovo je cisto konstruktivna kritika...da vidim kako ce je ko razumeti
Pronasao sam ovaj link sa javnom demonstracijom Leung Tinga gde mu pomaze Bozidar Gabersek. Demonstracija je odrzana 1983 i zapazam veoma losu izvedbu wing chuna od strane Velikog Majstora Leung Tinga! Nepreciznost i gubitak balansa i slicno! Zanima me vase misljenje, vi koji aktivno trenirate, dali se to meni samo cini ili ima jos istomisljenika. Na samom klipu su negativni komentari.