Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne boli , usage share govori sve ... da je shit ne bi ga niko koristio.
A trolovi poput tebe nemaju pametnija posla nego da troluju. :per:
Pokazi nam taj upis pa cu da ja ovde kazem da je W10 najveci SHIT... :per:
ili podesi nesto , da se nasmejemo barem.
Duga je to (mafijaška) priča zašto se Windblowsi mnogo (ali sve manje koriste)!

Kako ti ne dosadi da pises gluposti i dalje jbt ...
Mislim jedan SS bi i totalna nubina znala da prikaze kako win upisuje svaki put toliko GB ...
Verujem da ti dosadno.
A za šta onda potroši barem 1GB memorije? Upisuje tamo nešto, pa to onda mora i pročitati sa diska, ili samo zauzme prostor, radi viših (mafijaških?) ciljeva? Pa barem 20 romana 'Rat i Mir' bi stalo u toliko memorije! :zcepanje::zcepanje:

Pa neću valjda stalno piskarati o Linuksu kada nema toliko problema kao sa tim NADUVANIM i resursa GLADNIM poluproizvodom! Neću valjda da trolujem sa izmišljenim temama o Linuksu! :super:
Aj sto nema problema nego sto ga i ne koristis aktivno ... ko ce te znati , pa se prebacis na win koji svi koriste :D
A opste je poznato da ono sto se najvise koristi ono je i podlozno bagovima jer vise njih testira na daleko vecoj kombinaciji hw :D

To za SSD i virtuelne mašine mi zvuči sumnjivo. Imam jedno 50tak virtuelnih mašina na SSD-ovima ovde u BG, nikakav problem. Čak imam dva hosta sa istim HW specsima, jedan Win jedan Lin, teraju krš mašina (hteo da uporedim da li je Lin ili Win bolji za host OS, i naravno - obe rade isto. Posle me mrzelo da diram, i dan danas radi tako. SSD nijedan nije crkao još uvek. (kuc kuc)

Na enterprise-u je telemetrija minimalna , ne zna sta bi toliko upisa pravilo ..
Mozda u firmi koriste pro verziju , a opet toliki upis u vurtualci je malo reci bullshit.
A mesecima mu pisem da nam prosledi SS da vidimo to cudo , ne znam mozda radi za FBI pa ne sme da cacka ... ko zna. :lol:

To za SSD i virtuelne mašine mi zvuči sumnjivo. Imam jedno 50tak virtuelnih mašina na SSD-ovima ovde u BG, nikakav problem. Čak imam dva hosta sa istim HW specsima, jedan Win jedan Lin, teraju krš mašina (hteo da uporedim da li je Lin ili Win bolji za host OS, i naravno - obe rade isto. Posle me mrzelo da diram, i dan danas radi tako. SSD nijedan nije crkao još uvek. (kuc kuc)
Čekaj do prođu garancije na SSD!:super:

Aj sto nema problema nego sto ga i ne koristis aktivno ... ko ce te znati , pa se prebacis na win koji svi koriste :D
A opste je poznato da ono sto se najvise koristi ono je i podlozno bagovima jer vise njih testira na daleko vecoj kombinaciji hw :D
Odlično! Uz softverske brljotine, stigli smo i do pitanja STANDARDIZACIJE hw-a, tj. svako malo se neko pravi pametan i otkriva toplu vodu? :super:

Ne kazem da ce crci nego necu dzabe da arcim SSD. Mislim kad stigne apdejt to minimum 40GB upise.

Na enterprise-u je telemetrija minimalna , ne zna sta bi toliko upisa pravilo ..
Mozda u firmi koriste pro verziju , a opet toliki upis u vurtualci je malo reci bullshit.
A mesecima mu pisem da nam prosledi SS da vidimo to cudo , ne znam mozda radi za FBI pa ne sme da cacka ... ko zna. :lol:
Kad stigne sledeci apdejt pokazacu ti kolko je virtualka upisala. Sada pise tempom od oko 10GB po danu.

Šala mala:

Windows 10 version historyDate of availabilityEnd of service for Home, Pro, Pro Education, and Pro for Workstations editionsEnd of service for Enterprise and Education editions
Windows 10, version 1909 November 12, 2019May 11, 2021 May 10, 2022**
Windows 10, version 1903May 21, 2019December 8, 2020December 8, 2020
Windows 10, version 1809November 13, 2018May 12, 2020May 11, 2021**
Windows 10, version 1803April 30, 2018November 12, 2019November 10, 2020
Windows 10, version 1709October 17, 2017April 9, 2019October 13, 2020
Windows 10, version 1703April 5, 2017*October 9, 2018October 8, 2019
Windows 10, version 1607August 2, 2016April 10, 2018April 9, 2019
Windows 10, version 1511November 10, 2015October 10, 2017October 10, 2017
Windows 10, released July 2015 (version 1507)July 29, 2015May 9, 2017 May 9, 2017
* Windows 10, version 1703 for Enterprise, Education, and IOT Enterprise editions were released on April 11, 2017.
** Serviced for 30 months from release date per policy updated at September 6, 2018.

Zamislimo da proizvođač automobila daje rok za trajanje softvera i kaže: Korištenje stare verzije nije sigurno, ugrožavate svoj i tuđe živote i imovinu na putevima. Predlažemo da pređete na novu verziju softvera. Ali, sitnim slovima piše: Da bi i dalje mogli da vozite brže od 50 km/h, trebate da kupite i novi JAČI hardver, tj. i novi automobill! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Google je daleko gori verujem mi.
Ali foske ima pik na MS 😆
Jeste,ali sa njim moze da se izadje na kraj.Mada su poceli iz meseca u mesec da nesto dopunjavaju.Otkacio sam ih i ne primam njihove poruke vise,samo kada reinstaliram OS,oni jave da sam se prijavio.Nista vise.Poceli su neke zezancije i na You Tube-u,ali kao sto sam rekao,mogu da se i oni za sad izbegnu.

Kada ukrstis ko je stvorio GPS i podatak šta radi Google dodjes do toga da ti njima besplatno pokljanjas informacije.
Niko se ne buni...zamimljivo.
MS je promenio filozofiju, win je besplatan , pre si morao za legalnu kopiju da izdvojiš ozbiljnu cifru :)

Back