Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не могу да се снађем по силним пдф-овима, па ћу питам овде.
Имам Асусов лаптоп, W10.
Је ли икако могуће инсталирати MS Office?
Хелп.
samo ga instaliraš i gorovo nema serijskog nema kreka milina samo mora puna verzija u protivnom.......
Obožavam M$

Српски (ћирилица) ради како треба али не ради српски (прецизније српскохрватски) латиница
Pogledajte prilog 515880
Сада сам проверио и на српском све ради како треба али на srpskom (прецизније српскохрватском) не ради тј добије се стање као на фотки...
Решење - прећи на српски и не користити српскохрватски...односно ко је баш запео за латиницу нека користи хрватски..
Занимљиво је да је сличан проблем присутан и кад се обичном прегледачу (тј кад није у скривеном моду) постави srpski (тј српскохрватски) с тим да је у мало блажој форми - сакривен је само главни прозор за гледање видо клипа док је остало доступно... И ту је решење или користи српски или хрватски...

Moze krekovano , ne mozemo ovde da postavimo tako nesto.Не треба ми најновија верзија.
Може нпр 2010, 2013.
Ако уопште може.
[emoji38]
Nema Slim Offisa. Može da se instalira samo word i exel; pojedinačne komponente ali ondak traži aktivacijuinače zauzima 3.25 GB folder puna instalacija.
ajd jedno objašnjenjePogledajte prilog 515939ovde ima samo srpski ni ćirilica ni latinica
- - - - - - - - - -
idi na ninite sajt odaberi šta hoćeš i sve on odradi
Ne. Ovo su podesavanja iskljucivo za Youtube.pa to i pitam ima samo srpski
dali ćirilicu ili latinicu treba da podešavam u pretraživaču
izvinjavam se nisam očekivao da se srpski pojavljuje na dva mesta
Pa logicno je , imamo dva pisma , latinica i cirilica.
Уствари имамо ћирилицу до Вука и Вукову ћирилицу- латинско писмо нам је први пут наметнуто након окупације у 1.светском рату а након тога кроз српско хрватски језик...
Колико знам српскохрватски језик више није званичан језик у Србији па ми није јасно због чега део Срба и даље инсистира да је латинско писмо и српско... Да ли је у питању непознавање сопственог језика и историје (и то ближе - након другог светског рата) или је у питању неки поремећај ?
Уствари имамо ћирилицу до Вука и Вукову ћирилицу- латинско писмо нам је први пут наметнуто након окупације у 1.светском рату а након тога кроз српско хрватски језик...
Колико знам српскохрватски језик више није званичан језик у Србији па ми није јасно због чега део Срба и даље инсистира да је латинско писмо и српско... Да ли је у питању непознавање сопственог језика и историје (и то ближе - након другог светског рата) или је у питању неки поремећај ?
Svakako da pored cirilice , latinica nije nista stetna niti ljude boli glava ako se na cirilici potpisuju kao ja a za sve ostalo koriste latinicu... pogotovo kada je tehnika u pitanju.
Da ne idemo u off , nismo izgubili Srpstvo ako koristimo latinicu a niti smo ni velike patriote ako koristimo samo cirilicu , stvar je izbora a ne moranja.
A velika je laz da se latinica pre 20 veka nije koristila na ovim prostorima.
То што су из јужне србије не значи ништа (и Шиптари живе у Јужној Србији и њихово писмо је латинско)Ja znam neke ljude iz juzne Srbije koji sem cirilice ne znaju malte ne ni jedno slovo latinice , pogotovo pisane.
Ne vidim u tome prednost da znas manje , prednost je znati vise.
Tradicionalno i prakticno.
То што су из јужне србије не значи ништа (и Шиптари живе у Јужној Србији и њихово писмо је латинско)![]()

Да се разумемо и ћирилица се користила и у Аустро уарској монархији док је нису забранили и сва писанија на српском су била на ћирилици чак и у Аусторо угарској... Само су Хрвати и Словенци од времена Људевита Гаја почели да користе латиницу за хрватски и словеначки језик.
Пре тога латиница која се користила није се користила за писање народним језиком већ искључиво на латинском односоно немачком и мађарском...
Тако да скоро да си у праву... и на овим просторима се користила и латиница само не за српски језик...
Што се тиче технике- као што су штампарије и пре 300-400 година штампале књиге и на ћирилици (црквенословенској редакцији) потом на слевеносербској ћирлици, па су до српскохрватског језика све српске фирме поседовале ћириличне писаће машина (набављане од западних произвођача без икаквих проблема) тако и данас коришћење ћирилице нема никаквих веза са техничким ограничењима...
Да појасним ово није питање српства већ просто осврт на тврдњу да "имамо два писма" - некада треба знати мало историје да би се знало шта се купује а шта ти је "уваљено" ....
Што се тиче навика - и навике се дају променити - кад знаш шта добијаш а шта губиш... (замислите кад има и пушача који одустану од конзумације цигарета)...
Код технике је још лакше - технику свако купује прем сопственим потребама и жељама и не би требало да нам "техника" буде изговор/оправдање... Данас је чак и незнање лоше изговор...
A ja sam video par Talibana , pisu engleske reci cirilicom
Mozemo ovako do sutra , nema potrebe ici u off.
Google postuje nasa pisma, cirilicu i latinicu.
Latinica nije zabranjena u Srbiji niti ce biti.