- Poruka
- 40.129
Windblowsi su dovedeni do savršenstva! Korisnici više ništa i ne trebaju da rade, sve to automatski odrađuju razni servisi!Jel rade nesto korisno Windows korisnici osim sto skaniraju defragmentiraju i apdejtuju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Windblowsi su dovedeni do savršenstva! Korisnici više ništa i ne trebaju da rade, sve to automatski odrađuju razni servisi!Jel rade nesto korisno Windows korisnici osim sto skaniraju defragmentiraju i apdejtuju?

Gotovo....
Oči Vas ne varaju,skenirao je preko milion stvari... Malwarebytes je teško đubre i krpež u odnosu na ovo!
Pritom,kao što se da videti,našao je samo pet problema... eh...
Pogledajte prilog 725793Pogledajte prilog 725795
Preko milion fajlova..auuu fosketa i njegov ceo komšiluk to na svojih 20 računara nema toliko
Fascinantno je da uopšte nisu naškodili,iako je ispalo da su tu duže vreme.. Sada sve radi OKTi Trojanci ti se ukiselili koliko su bili neaktivni
![]()
Ali mislim da je to više sistemski,dosta je i fascikle sa igricama skenirao,ali ni njih nemam mnogo...Preko milion fajlova..auuu fosketa i njegov ceo komšiluk to na svojih 20 računara nema toliko![]()
Osim sto su ti mozda pokrali sve passworde nisu napravili neku drugu stetu.Fascinantno je da uopšte nisu naškodili,iako je ispalo da su tu duže vreme.. Sada sve radi OK
A ja se zato čudim otkud lozinke dobiše noge...Osim sto su ti mozda pokrali sve passworde nisu napravili neku drugu stetu.
Nisu svi trojanci povezani sa dosadnim pop up reklamama vec mogu da sede u sistemu godinama i samo prikupljaju podatke.
Windows 7 vec 6 meseci nema update, tako da ne bih drzao bilo kakve poverljive informacije na toj masini.

Koji će ti klinac Vista uz Win7? Ajde da si rekao Vista uz Linuks! ISO datoteku spržiš na DVD ili sa USB-instalerom na USB-stick.Osim sedmice, ja ladno rešio da preuzmem Vistu...
Jel zna neko šta da radim sa tim .iso fajlom? (Otvara ga PowerISO) Treba mi za onaj laptop gde je škola,za narednu (dužu) onlajn godinu?
U stvari,kad bi mogao da zadrži i 7 i Vistu to bi bilo.. super...
Prvo sam razmišljao da li uzeti linux, ali odustao... Gejtsovi sledbenici me naučili da budem pismen....
Edit: Ima,našao DVD... Hvala..Koji će ti klinac Vista uz Win7? Ajde da si rekao Vista uz Linuks! ISO datoteku spržiš na DVD ili sa USB-instalerom na USB-stick.
Imaš posebnu particiju za to? Noviji Windblows može uz stariji, a verovatno može i Vista nakon i uz Win7, to je manje više isti klinac....Edit: Ima,našao DVD... Hvala..
BTW može da stoji sa sedmicom na istom hardu???
E nešto sam zamalo zeznuo...Imaš posebnu particiju za to? Noviji Windblows može uz stariji, a verovatno može i Vista nakon i uz Win7, to je manje više isti klinac....

Teško pitanje...Izvinite, MORAO sam! Ako zanemarimo ukidanje podrške za Win 7, koji su OBJEKTIVNI razlozi da bi priučeni i priglupi korisnik prešao na Win 10? Šta se to ne može raditi na Win 7, a može samo na Win 10?![]()
![]()
![]()
Za najnovije igrice trebaš i BESNU makinu na koju onda bez problema ide i Win10....Teško pitanje...
Recimo,za gejmere,igranje najnovijih igrica...
Ovaj moj jedva guta Google Mape,radili su nešto sa terenom,pojma nemam,vidim da je drugačije... Možda je to bolje kod desetke.