Windows 7

Nista bolje i lepse od Win-a 7, zao mi je sto sam morala da predjem na 10-tku i jos ne mogu da se naviknem, verovatno da nikad i necu.

Da postoji i dalje vratila bih se na njega, ali u ovom danasnjem svetu (tehnike) ruznije je postalo lepse i cak nemas ni pravo da biras.
Sa obzirom da bagova u Windows-u ima ko peska na plazama, jednostavnije im je da odrzavaju samo jednu verziju.

Sa obzirom da bagova u Windows-u ima ko peska na plazama, jednostavnije im je da odrzavaju samo jednu verziju.
Ma kako da ne, odjednom im je jednostavnije to, a uporedo su i dugo imali i Vistu, Win 7 i 8 i 10, ako ne i XP.
Win 10 je meni vise od pola neupotrebljiv tj, bespotreban, dok je Win 7 bio cist pogodak i po lepoti i po funkcionalnosti tj. taman je imao sve sto mi treba.

Pa što si instalirao taj program? Jel te neko terao?

Tebi inače nikad ni jedna komponenta nije riknula, plašis se za ssd posebno?

Na taj Belarc program si mislio? Pa NE radi on logove! On ih samo otkriva! :super:
Nije isto ako mi crkne grafička ili napajanje, ili ako mi rikne disk! Ako ništa drugo, vidim kada komšijama SAMO PREBACUJEM sa HDD-a na SSD, moramo PONOVO obaviti telefonsku AKTIVACIJU jer je to PROMENA hardvera itd.....Ista stvar ako koristim i IMAGE-datoteku za novi disk....

Na taj Belarc program si mislio? Pa NE radi on logove! On ih samo otkriva! :super:
Nije isto ako mi crkne grafička ili napajanje, ili ako mi rikne disk! Ako ništa drugo, vidim kada komšijama SAMO PREBACUJEM sa HDD-a na SSD, moramo PONOVO obaviti telefonsku AKTIVACIJU jer je to PROMENA hardvera itd.....Ista stvar ako koristim i IMAGE-datoteku za novi disk....
Lepo kupis retail icencu i ne zanima te hardver :P
OEM licence koje kod nas prodaju i nisu legalne glede MS-a :P

Izgleda ti slabo ide engleski ili se praviš lud, pa da ti pojasnim ukratko na koju reči da se fokusiraš a piše na njihovom sajtu.

PRODUCTS : Belarc Advisor

The Belarc Advisor builds a detailed profile of your installed software and hardware, network inventory, any missing Microsoft hotfixes, anti-virus status, security benchmarks, and displays the results in your Web browser.

All of your PC profile information is kept private on your PC and is not sent to any web server.

https://www.belarc.com/products_belarc_advisor

Izgleda ti slabo ide engleski ili se praviš lud, pa da ti pojasnim ukratko na koju reči da se fokusiraš a piše na njihovom sajtu.

PRODUCTS : Belarc Advisor

The Belarc Advisor builds a detailed profile of your installed software and hardware, network inventory, any missing Microsoft hotfixes, anti-virus status, security benchmarks, and displays the results in your Web browser.

All of your PC profile information is kept private on your PC and is not sent to any web server.

https://www.belarc.com/products_belarc_advisor
?? Pa ne bunim se ja radi toga Belarc programa, nego radi svih tih servisa i logova koje radi M$! Pa nije moja mašina upravljanje nuklearne elektrane! Koga briga ko je pre 3 dana pritisnuo koju tipku?

Nema šanse! Kada pišem neki program, pola toga je samo radi testiranja raznih situacija, inputa itd. Ali, finalna verzija je BEZ toga!
Nema nista od tebe onda.

Nikakav revolucionar za razliku od Stallmana.

1-Gv5inn4cms39hXHHFxyXLg.jpg

Нема нам друге него да бегамо на Линукс
Nema nista od tebe onda.

Nikakav revolucionar za razliku od Stallmana.

Pogledajte prilog 654226
Ово је опасан екстремиста, залаже се за употребу софтвера који не шпијунира кориснике.Поштен човек нема разлога да се боји сталног надзора.

ali meni su ovi paranoici smesni.

uzmu mobilni telefon, svaka aplikacija trazi pristup slikama, porukama, kontaktima, lokaciji i cemu sve ne i bez imalo ustezanja klikcu "dozvoljavam" jer u suprotnom ne bi mogli da koriste mobilni telefon a onda dodju ovde i kazu..necu windows da koristim jer me on spijunira :rotf:

Ja u ovom svetu "Velikog brata" ne delim nista sto se ne mora podeliti, npr. lokaciju ni na mob. ni na kompu. Znam da je nebitna stvar, ali ne zelim.

Inace da Linux nije bas zanemarljiv i za potcenjivanje, iako sam sama navikla na Windows, govori i poznati internacionalni ekonomista Nebojsa Katic.

u modernom drustvu nema privatnosti..ima samo onog da nikome nisi zanimljiva da objavi tvoju privatnost :D
Upravo ovo sto tab rece ; najbolji nacin da se skrijes od javnosti je da uopste i ne koristis internet nego lepo brate odes kod komsije ; kuc - kuc ; ima li koga ? i popricas sa covekom bez ikakvog Facebook-a, Instagrama i tako toga.

Windows 7 je prestao sa podrskom ; sta mislite da zakljucavamo ovu temu i predjemo na Windows 10, m ?

Što zaludni? Dokle god radi, neka radi. Zašto da menjam nešto na šta sam navikao i dobro završava sve ono što je meni potrebno? Nisam ni na njega prešao čim se pojavio, sačekao sam da vidim utiske, pa se polako prebacio sa XP. Sve dok ima softvera koji radi na njemu, a meni je potreban...
A i lepši mi je za oko... (naravno, moj lični utisak :))

Upravo ovo sto tab rece ; najbolji nacin da se skrijes od javnosti je da uopste i ne koristis internet nego lepo brate odes kod komsije ; kuc - kuc ; ima li koga ? i popricas sa covekom bez ikakvog Facebook-a, Instagrama i tako toga.

Windows 7 je prestao sa podrskom ; sta mislite da zakljucavamo ovu temu i predjemo na Windows 10, m ?
?? Juče sam izvukao iz naftalina disk sa Win7 radi testiranja nekih komponenti. Još je radio neke apdejte! Ali recimo nije našao drajvere za grafičku jer nisu GENUINE! :zcepanje:
Usput, ponekad još koristim i Win98! :super:

Back