Windows 7

primera radi.. ovde toliko hvaljen XP je bio golo go.vno kad se pojavio..ali to sad niko ne prica..
ljudi kao sto sad ne zele da predju na win 10 nisu zeleli ni da predju na XP jer su se kleli u win '98

tek sa SP2 XP je postao legendarni i ispeglan OS

primera radi.. ovde toliko hvaljen XP je bio golo go.vno kad se pojavio..ali to sad niko ne prica..
ljudi kao sto sad ne zele da predju na win 10 nisu zeleli ni da predju na XP jer su se kleli u win '98

tek sa SP2 XP je postao legendarni i ispeglan OS

ja hocu da predjem na win 10, volim da probam nove stvarcice, ali recimo postoji problem sto je win 10 natrpan glupostima koje moraju da se brisu, a kod njega to izgleda ne ide lako kao kod win 7. drugo, defender, kao da ga je nemoguce iskljuciti regularno, nego mora da se iskljuci u sistemu. kad ga iskljucis ispadne da on i dalje radi. ili idu neke notifikacije da ce svet da propadne ukoliko defender nije ukljucen. plus je sam od sebe pobrisao sa usb program za registraciju win 7, koju su i malverbajt i qiho tretirali kao virus, ali ga nisu dirali bez dozvole...znaci on je sam i smaoinicijativno bez dozvole sredio programcic i ono sto je uslo u karantin nece da pusti. plus cujem da je u konfliktu sa piratskim programima (ovo nisam porveravala, smao sam cula od korisnika adoba). sad dal je do mene ili do win 10.

i ozbiljno razmisljam da vidim dal moj komp moze da podrzi mek os i da lepo na pc instaliram meka i zaboravim na win. cujem da mek cuti sta god da mu stavis, pa da ga probam, jer hebes ti takav od koji nece da cuti.

Pa ni sa XP-a na Win.7 je bilo povuci potegni,da se predje.

ja sam odma cim mi se ukazala prilika presla sa xp na 7. vistu sma preskocila, jer se pricalo da je njesra, a i moj bivsi, a u to vreme tadasnji je instalirao vistu, pa mu nije odgovarala.

ako nije do mene vec do win 10, ostaje mi samo da probam sa win 8 ili sa mekom.

ako neko ima resenje za win 10 defender.....

ja sam odma cim mi se ukazala prilika presla sa xp na 7. vistu sma preskocila, jer se pricalo da je njesra, a i moj bivsi, a u to vreme tadasnji je instalirao vistu, pa mu nije odgovarala.

ako nije do mene vec do win 10, ostaje mi samo da probam sa win 8 ili sa mekom.

ako neko ima resenje za win 10 defender.....
Probao sam i ja Vistu.I bilo je problema kao i sa Win.10 na pocetku.Sreca te je i Win.7 izasao,pa sam odmah presao i na njega,ali sam imao i XP SP3.Ja sam pre 10-ke imao Win.8.1,koji je bolji od Win.8,ali je ipak povremeno bagovao.Skoro sam presao sa 8-ice na 10-ku i nisam zazalio.Popravili su 10-ku dosta.Dosta je stabilnija i pristupacnije komande nego sto su bile.Tako da sad imam Win.7.Win.10 i Ubuntu.resio sam da zadrzim 7-icu dok moze da radi.Veruj mi da sada i Windows Defender radi dobro.Ne znam kakve si ti probleme imala s njim.

Probao sam i ja Vistu.I bilo je problema kao i sa Win.10 na pocetku.Sreca te je i Win.7 izasao,pa sam odmah presao i na njega,ali sam imao i XP SP3.Ja sam pre 10-ke imao Win.8.1,koji je bolji od Win.8,ali je ipak povremeno bagovao.Skoro sam presao sa 8-ice na 10-ku i nisam zazalio.Popravili su 10-ku dosta.Dosta je stabilnija i pristupacnije komande nego sto su bile.Tako da sad imam Win.7.Win.10 i Ubuntu.resio sam da zadrzim 7-icu dok moze da radi.Veruj mi da sada i Windows Defender radi dobro.Ne znam kakve si ti probleme imala s njim.

defender je divljao, a problem je ispao sto nije dozvoljavao da se defender iskljuci (ja svakako zelim da iskljucim defender). a cula sam od korisnika adobovih programa da ih win 10 napada, ako su piratski....navodno rade par dana, ali posle toga sledi napad. meni takav win nikako ne odgovara. ja licno nisma ni probala adobove programe na win 10, samo sam vratila 7 64 i evo razmisljam sta mi je ciniti dal instalirati win 8.1 ili mek os. linux mi ne odgovara zbog adoba, iako ima zamenskih programa...ali radila sam u gimpu i nije mi to bilo to kao u fotosopu. fotosop je nekako bolje uradjen, lepsi mu je alat, i ne smao lepsi, nego precizniji.

defender je divljao, a problem je ispao sto nije dozvoljavao da se defender iskljuci (ja svakako zelim da iskljucim defender). a cula sam od korisnika adobovih programa da ih win 10 napada, ako su piratski....navodno rade par dana, ali posle toga sledi napad. meni takav win nikako ne odgovara. ja licno nisma ni probala adobove programe na win 10, samo sam vratila 7 64 i evo razmisljam sta mi je ciniti dal instalirati win 8.1 ili mek os. linux mi ne odgovara zbog adoba, iako ima zamenskih programa...ali radila sam u gimpu i nije mi to bilo to kao u fotosopu. fotosop je nekako bolje uradjen, lepsi mu je alat, i ne smao lepsi, nego precizniji.
Sada Win.Defender moze da se iskljuci.Zasad nemam krekovanih programa,pa nisam imao problema,a 10-ku sam nadogradio na Win.8.1 koja je bila aktivirana,tako da i ste strane,nemam problema.

Ja sam instalirao Win.10Enterprise,ne zbog toga sto mi je losa konfiguracija,vec po savetu jednog clana sa foruma,mislim da je Sizif.I on mi je rekao da je ta verzija stabilnija od Pro verzije.Uradio sam to i nisam pogresio.

Ja sam instalirao Win.10Enterprise,ne zbog toga sto mi je losa konfiguracija,vec po savetu jednog clana sa foruma,mislim da je Sizif.I on mi je rekao da je ta verzija stabilnija od Pro verzije.Uradio sam to i nisam pogresio.
https://forum.krstarica.com/threads/windows-10.804314/post-39335635

Zar nisam ja.

Salim se, nema veze.
Bitno da radi ltsb je stabilan kanal, njemu ne menjaju gotovo ništa sem security komponenti.
Eno i sestri radi već 2 god bez problema.

Back