Windows 7

hajde napisi tacan MODEL monitora ,da vidimo koja rezolucija i osvezavanje treba da ide

Naziv
Proizvođač : BenQ
Model : G925HDA
Gabariti
Dimenzije : 444x345x165 mm
Masa : 2.8 kg
Ekran
Tip : TFT
Dijagonala : 18.5 "
Rezolucija : 1366x768 px
Osvetljenje : 300 cd/m2
Kontrast : 40000 :1
Vreme odziva : 5 ms
Ugao vidljivosti : 65/90 °
Ostalo
Ulaz : Analogni,
Potrošnja energije : 23 W

Resio sam problem , nisu mi zamucena ni slova , a ni igra . Samo sam Podesio auto adjusting kada sam usao u igru i slika se popravila . Hvala na pomoci .

Imam problem programom EASE OF ACCESS . Sve mi je poremeceno na racunaru , evo neke slike pa ako znate neko resenje bio bih vam zahvalan .
http://imageshack.us/photo/my-images/515/easeof.png/
Program se sam pojavio , nista nisam instalirao . Trazio sam dosta po internetu i saznao da se javlja se na windows 7 i windows vista , ne moze se izbrisati nego se treba nekako blokirati ali ja ne znam kako .

Poslednja izmena:
Počela sam, pre par dana da koristim laptop. Uglavnom se sama snalazim nekako. ;)

Ali npr neke stvari mi nisu jasne :think: i ne znam kako se neke stvari rade. Na statičnom kompjuteru znam,ali ovde ne. :(

1. Nikako ne mogu da kopiram slike i tekst sa Interneta - navikla sam na miša i desni klik, a ovde toga nema :( kako se ovde radi?

2. Ne mogu da kopiram slike sa fotoaparata ni na laptop ni na fb - ni to mi nije jasno kako se radi - a znam na statičnom kompu sve to :confused:

Ovde koristim windows 7 i sve mi je konfuzno :confused: Pomagajte molim vas, ako neko zna :besna:

ps. Još neke sitnice mi nisu jasne i ne znam da se snađem, ali ovo mi je najvažnije :(

1. ctrl + desna stelica da selektujes i onda desni klik od integrisanog misa, dovuces kursor pa levim kliknes na kopi; ko i inače
2. ne vidim u čemu je razlika osim miša; a usotalom kupi miša sa usb-om, turi ga i nema sekiracije; ovo sranje ce ionako kad-tad da ti se zaglavi

posto je ovo pitanje o windows 7ici a ne laptopu tema se seli u lepljivu o sedmici

-selekcija teksta tj.mrakiranje drzis levi klik i vuces,desni klik na markirano i copy ili ctrl+c
-kako to mislis ne mozes da kopiras,da li ti u opste detektuje fotoaparat u my computer i jel se pojavljuje novi drajv tj. memorijska kartica ,ako ne treba instalirati drajvere,a fotoaparat da bude ukljucen i u rezimu pregleda slika a ne slikanja

Hvala ti što si mi odgovorio, ali ja ne razumem kako to da uradim, ni pod 1 ni pod 2 :(

Ja vučem samo po onome što je zamena za miš i dok ne obeležim ono što mi treba 10 puta pogrešim pa onda deo po deo kopiram :( komplikovano je jako za tekst a za slike nikako ne uspevam, jedino sam ukapirala kako da skidam sa jutjuba...

Ja kad priključim fotoaparat ili mali hard na laptop sve vidim, ali ne znam kako da ih kopiram na fb i na druga mesta, jednostavno ne mogu...

1. ctrl + desna stelica da selektujes i onda desni klik od integrisanog misa, dovuces kursor pa levim kliknes na kopi; ko i inače
2. ne vidim u čemu je razlika osim miša; a usotalom kupi miša sa usb-om, turi ga i nema sekiracije; ovo sranje ce ionako kad-tad da ti se zaglavi

pa neće tako pod 1 :( znam da je kopiranje ctrl + C i V ali ne mogu lepo da selektujem :( tj ne znam, ne ide mi tako kao što si napisao...
A kako slike da kopiram?

Jednostavno ne mogu da prebacujem sa fotoaparata i malog harda na laptop i na fb...a za[to ne mogu ne znam, ili ja ne kapiram ili ne može....

Имам проблем са Windows 7 јер ми се непрестано пуни фодлер Windows и то пребрзо. Пре три дана сам поново диго систем,а у процесу инсталирања система обрисо сам целу партицу Ц где се налази и сам Windows 7. Кад сам поново покрену систем фодлер Windows био је око 6GB,a сад за три дана је 11gb, Данас око пола један било је 10GB,а ево око пола десет данас је порасло за цео један GB. Зна ли неко у чему је проблем???

Instalirao sam win.7 ultimate drugi put .Prvi put je odradio kompletnu instalaciju i radi i dalje,medutim kada sam je sada instalirao trazi registracionu sifru[prvi put je to sam odradio].
Sada me upucuje da je potrazim u vindowsu ,a ako je nenadem da kupim novu .Dali moze objasnjenje kako da je nadem.
Hvala

Registrovo sam 7 na c particiji ali je ona na d ostala bez registracije.I tako sam je planirao za brisanje,zato sam i instalirao na c umesto xp .Jedini problem mi je sto ne nalazi tv karticu,aja neznam kako rucno da je pronadem.ako moze neka pomoc hvala

Registrovo sam 7 na c particiji ali je ona na d ostala bez registracije.I tako sam je planirao za brisanje,zato sam i instalirao na c umesto xp .Jedini problem mi je sto ne nalazi tv karticu,aja neznam kako rucno da je pronadem.ako moze neka pomoc hvala

11164178.jpg

Odi u Device Manager > Sound, video and game controllers > i pogledaj jel postoji zuta ikona :)

ako ima > desni klik misem > Update Driver

Zatim instaliraj drajvre za TV karticu sa CD instalacionog diska :)

Poslednja izmena:
nema zute ikone ,a ja se nesecam dali je imala instalacioni cd hvala na pomoci moracu da potrazim sd mada mislim da mi 7 za razliku od xp nije trazila drajvere vec ih je sama nasla u svojoj instalaciji

Back