Windows 7

Pogledajte prilog 217008

Kao sto rekoh, postupak je da- odustanes:(

Moram na Google (ukucam sta zelim, kliknem na images) i iskacu slike kao kokice...Dobro...

Desnim klikom misa izaberem (ne kopiraj kao nekad) sliku, idem na opciju "Sacuvaj sliku kao..."

Automatski se otvara fascikla "Slike"

U donjem prozoru se pojavi ime dadoteke (images)
Ispod jos jedan gde pise: JPEG (*jpg)

Ne diram....

Idem skroz ispod gde imam dve opcije SACUVAJ.....OTKAZI

Kliknem na sacuvaj

Vraca me ponovo na dadoteku: OTVORI POMOCU

Dodjem ovde (na Krstu) i kliknem na Ubaci sliku

Leleeeeeeeeeee:(

Pojavi se veliki prozor, ispod pise: Izaberi prilog
Klikne na to, otvori se dadoteka sa zeljenom slikom, opet kliknem na sliku,
i sad tamo gde pise URL, desnim klikom misa izaberem opicju "Nalepi
OK, i evo...
Pogledajte prilog 217011

Pa, ako se vec toliko ***im, kako bar da uvecam sliku,da ne treba mikroskop...

Srecna Vam Nova godina:zjelka2:

Sto se mene tice i ovog mucenja:zblesav::zpozdrav2:

P.S. Dopao mi se ovaj bajker:zstidljivko:

Nije ti to do Windowsa 7 nego do Krstarice.
Sam sistem na Krstarici smanjuje slike koje pošalješ, to je tako kod njih. :)
Ako ti je samo ti problem?

Poslednja izmena:
images.jpg
images.jpg

Nece biti, Sale!
Dobijam ogromne cestitke, ja kad hocu da posaljem, one su male, ne znam sta je, ali ako sam ovo uspela, pokusacu da pronadjem gde je (u cemu je) "caka", hvala:)

imam problem sa instalacijom win 7 na jedan laptop. racunar nece da ucita cd bootabilnog win 7 ni u windowsu ni iz biosa/dos-a. probao sam 3 verzije windowsa 7, sve su bootabilne 100% a jedan cd je cak i original i racunar ni jedan cd nece da ocita, kao da je ubacen prazan cd. druge dvd/cd -ove normalno ucitava. da li neko zna neko resenje ili se vec susreo sa ovakvim problemom?

ja vec imam instaliran windows 7 ali sad se pojavio neki novi izgled npr taskbara- sve je isto ali je on providan...
zna li neko kako to mogu da prebacim a da ne prebacujem ceo program ponovo

E ljudi nestale su mi ikonice sve sa desktopa, ali programi su jos uvek tu, kada pocnem da vracam ikonice idem ono da napravim precicu za igrice ili neke foldere ali se na desktopu nista ne pojavlja ima li neko neko resenje? :(

Namestio sam first boot,DVD jeste butabilan radio je kad sam ga instalirao na svom racunaru a neznam da li ima neke veze jer pokusavam sistem da dignem na laptop racunaru,i da li je moguce da postoji neka zastita koju je postavio onaj ko je prethodno instalirao vec postojeci sistem na racunaru

Treba mi hitno pomoc. Kad upalim racunar ono mi izadje Prepering your desktop i obrise mi google chrome i sve ostalo sa desktopa ostavi samo neke ikonice ako neko moze sto pre da mi odgovori kako to da ugasim da mi ne brise to i google chrome da ga ne moram instalirati svaki dan i sve ostalo da skidam i vrati automatski pozadinu windows sliku :) Ako neko zna u cemu je problem ili ako je imao isti molim vas da mi pomognete :) To je na WIN7 pa ako neko zna gde treba da udjem i sta da mi je cekirano a sta ne jer sam sada isao u Remote Desktop Connection :) Pomoc potrebna hitno :) Hvala

Namestio sam first boot,DVD jeste butabilan radio je kad sam ga instalirao na svom racunaru a neznam da li ima neke veze jer pokusavam sistem da dignem na laptop racunaru,i da li je moguce da postoji neka zastita koju je postavio onaj ko je prethodno instalirao vec postojeci sistem na racunaru

Imao sam isti problem, moras da instaliras win preko USB-a, verovatno citac ne radi kako treba. Znaci treba ti USB od 8 GB (nisam siguran da je od 4 dovoljan) i program windows 7 usb/dvd download tool i samo namesti da ti je first boot USB.

Treba mi hitno pomoc. Kad upalim racunar ono mi izadje Prepering your desktop i obrise mi google chrome i sve ostalo sa desktopa ostavi samo neke ikonice ako neko moze sto pre da mi odgovori kako to da ugasim da mi ne brise to i google chrome da ga ne moram instalirati svaki dan i sve ostalo da skidam i vrati automatski pozadinu windows sliku :) Ako neko zna u cemu je problem ili ako je imao isti molim vas da mi pomognete :) To je na WIN7 pa ako neko zna gde treba da udjem i sta da mi je cekirano a sta ne jer sam sada isao u Remote Desktop Connection :) Pomoc potrebna hitno :) Hvala

Zna li neko hitno je...

Back