Windows 7

Ja sam uz novu konfiguraciju i3-540, 2gb1333, dobio win7starter pa bih da nadogradim :rtfm::think: na ...prof. ili ultimate , ili sta vec predlazete ? :eek: jer nemogu ni film da odgledam sa ovom naprednim resenjem:hahaha::dash::sad2::eek::( Usput da se izjasnim da sam nemam nista protiv XP prof. :worth::worth: cak mi nedostaje jer je :super:

Ja sam uz novu konfiguraciju i3-540, 2gb1333, dobio win7starter pa bih da nadogradim :rtfm::think: na ...prof. ili ultimate , ili sta vec predlazete ? :eek: jer nemogu ni film da odgledam sa ovom naprednim resenjem:hahaha::dash::sad2::eek::( Usput da se izjasnim da sam nemam nista protiv XP prof. :worth::worth: cak mi nedostaje jer je :super:
Ultimate, наравно. Мада, било која друга верзија је боља од Starter Edition-a. ;)

Izašao Service Pack 1 za sedmicu i server 2008. Ovaj SP sadrži sve važnije apdejte, koje ste trebali da preuzmete putem windows update servisa. Ako to niste učinili biće vam dovoljno da preuzmete SP i imaćete ažuriran windows. SP najvjerovatnije ne donosi nikakve promjene u samom sistemu, osim ažuriranja bezbjednosti sistema, te vjerovatno podršku za nove igre i slična sranja koje neće raditi ako ne budete imali ovaj SP.

uspeo sam da instaliram gta-4
sada ne mogu da igram kada udjem u igru secka mi ne znam zasto :S to me izludjuje
imam procesor: AMD Phenom(tm) II x2 550 Processor 3.10 Ghz Ram memorija 2gm DDR3 graficka ATI Radeon HD 5600 sa 512 mb rama DDR5

GTA4 je port sakonzola, kao i svi GTA nsatavci iza trojke, i kao što vam je poznato. Na GTX580 će vam sjeckati i San Andreas. I četvorka će, ma kako brzu konfiguraciju imali.

Kolko katanaca *ebo te!!! Sad će verovatno i ova pod ključ,a da ostale nisu zaključane pitanje bi samo moglo da se postavi u bilo koju od njih. 1GB RAM-a ti je knap samo kad otvoriš par nekih programa tako da ti uopšte nema svrhe ni da probaš.

Da li mi preporucujte da instaliram windows 7 na ovom pc-u:
Amd Athlon XP 2000+ @ 1.67Ghz
RAM: 768MB
MSI (Ati) Radeon 9550 128MB DDR

Da bi mogao da instaliras Windows 7, potrebno je da imas:

1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver

Izvor

Kolko katanaca *ebo te!!! Sad će verovatno i ova pod ključ,a da ostale nisu zaključane pitanje bi samo moglo da se postavi u bilo koju od njih. 1GB RAM-a ti je knap samo kad otvoriš par nekih programa tako da ti uopšte nema svrhe ni da probaš.

Dogovorili smo se (mi moderatori na K&I) da zakljucavamo teme u kojima su reseni problemi ili koje nisu aktuelne. Bolje je da se otvori nova tema, nego da se postavi pitanje u nekoj od ranijih tema koja nema veze sa pitanjem.

P.S: U pravu si. I ovu temu cu da zakljucam kada postavljac teme kaze da je dobio potrebne informacije ili ako niko ne bude pisao duze od 7 dana. :D

Poslednja izmena:
Ono što nije navedeno, a vrlo bitno je buffer na sistemskom disku. Msm da ne bi trebalo da ide ispod 8MB za vistu i sedmicu. 768 memorije je u redu za surfanje internetom, slušanje mjuze, gledanje filmova, kucanje u wordu isl. Za sve naprednije programe trebalo bi se na internetu pročitati system requirements. Na računar sa početka teme može ići sedmica. Ja sam testirao i mogu reći da se windows prilagođava količini dostupne memorije. Tako npr kad je u računaru 4 GB memorije windows u leru koristi oko 1.5GB, a kad izvadim jednu karticu i ostane samo 2GB onda koristi 800MB. 64bit sedmicu koristim.

Back