Windows 7

Pa jedino da napises koja su ta dva drajvera koja nije skinuo, pa da neko potrazi ovde i ako ih nadje postavi ovde.

e ***, sad ne znam koji su ti drajveri, jer je to bilo pre pola godine. Hvala ti u svakom slucaju.Inace ako neko koristi pomenuti modem na 7ici nek se javi da vidim kako je resio problem.

e ***, sad ne znam koji su ti drajveri, jer je to bilo pre pola godine. Hvala ti u svakom slucaju.Inace ako neko koristi pomenuti modem na 7ici nek se javi da vidim kako je resio problem.

Pogledaj na kutiji i papirima koje si dobio uz modem koji je model u pitanju. A mozda pise i negde na samom uredjaju. Jel imas neki profil modema kome mozes da pristupis preko browsera? Kucas u njemu nesto tipa http://xxx.xx.xx.

Windows 7 mi je bio fantastican dok nisu poceli neki problemi da se javljaju.....

Prvo su mi nestale display opcije. Nema ih. Jednostavno nema sta da se podesi. Evo kako izgleda (vec 2 meseca je ovako... nema na netu nigde da se nadje kako da popravim ovo):

http://i26.tinypic.com/2zohpw8.jpg

To mi i nije neki veliki problem jer sam zadovoljan rezolucijom, ali uskoro kupujem novi monitor, mnogo veci od ovog i naravno bih zeleo i vecu rezoluciju. Ako neko ima resenje za ovo ili zaobilaznicu neka kaze. Valjda ima jos neki nacin da se menja rezolucija?? :)

Onda su Windows igrice odjednom prestale da rade. Jednostavno kad kliknem da ih otvorim nista se ne desi. Bukvalno nista. Sto me jako iznerviralo jer obozavam da ubijam vreme igrajuci Solitarie. No ima i drugih verzija solitarija po netu tako da mi nije problem, ali je frustrirajuce.

A skoro mi se i desilo da je odjednom, ko zna iz kog razloga, neki .dll fajl (ne mogu da se setim imena) u System32 postao "not designed to run on Windows", i nisam mogao pola programa da koristim, niti da instaliram stvari. Pokusavao sam da zamenim ali je bio zasticen i nisu mogla da se menjaju ovlascenja uopste, i ni jedan program za to koji sam nasao na netu nije mogao da ga izbrise. To me zivciralo dan - dva, ali sam se setio da imam neki 'Windows PE', sto su napravili neki ruski hakeri koji moze svasta da radi bez obzira da li je neki fajl na windowsu zasticen ili ne, moze i da vraca izbrisane fajlove, sve sve sve (jako dobra stvar, npr. ne moras da formatiras ceo hard-disk da bi izbrisao Windows ili sl). Iskopao sam cd i uspeo da izbrisem .dll fajl i zamenim ga drugom verzijom koju sam nasao na netu.

Bilo je tu jos dosta bagova i cudnih stvari ali da ne duzim....

Planirao sam da izbrisem Windows i ponovo instaliram ali pre nego sto pocnem da gubim zivce i dragoceno vreme instalirajuci drajvere, apdejtove, crackove itd itd, resio sam prvo vas da pitam za pomoc oko ovih problema pa ako ima resenja da ne instaliram sve opet bezveze :)

Hvala unapred. :)

Мени је XP правио доста пробллема и живцирао ме и нисам хтео више да се патим са новим верзијама па сам тренутно Linux почетник и за сада сам више него задовољан.

Rezoluciju možeš da menjaš iz kontrol panela koji dolazi uz instalaciju drajvera za grafičku karticu, kod nVidije desni klik na ekran i otvoriš nVidia control panel, za ATI-jeve otvoriš ATI control centar.

prvo,ada sam instalirala win 7 dao mi je prostor za registarski broj ja sam to preskocila
i nastavilo se instaliranje,
win 7 radi odlicno,ali,,,zar mi nece y nekom trenutu traziti da upisem taj win broj

2 ako na laptopu xp pregazim sa win 7 ,sa obzirom da na topu imam manje memorije ,ne znam kako ce
se ponasati,
Moguli ja ako mi to ne radi kako treba ,da ne smetano izbrisem i nastavim sa xyarim sistemom

prvo,ada sam instalirala win 7 dao mi je prostor za registarski broj ja sam to preskocila
win 7 radi odlicno,ali,,,zar mi nece y nekom trenutu traziti da upisem taj win broj..
Наравно да ће ти тражити.
2 ako na laptopu xp pregazim sa win 7 ,sa obzirom da na topu imam manje memorije ,ne znam kako ce
se ponasati,
Moguli ja ako mi to ne radi kako treba ,da ne smetano izbrisem i nastavim sa xyarim sistemom
Кад прегазиш XP 7-цом, то значи да њега више нема и ако мислиш да га користиш, мораћеш опет да га инсталираш.

win 7 radi odlicno,ali,,,zar mi nece y nekom trenutu traziti da upisem taj win broj

Zavisi kakvu si verziju instalirala, ako je to već aktivirana verzija koju ja recimo instaliram kada neko izrazi želju, onda ti neće tražiti. Uostalom možeš i sama pogledati je li aktivirana verzija..

Otvori "Run" ili "Pokreni" i upiši "winver" bez navodnika .

winacti.png

Još bolje (a dobijete i puno detaljnije podatke) je utipkati ili copy-paste slmgr.vbs –dlv u Run ,i onda ćete vidjeti točno što imate

Pa ja pre mislim da je to do igrice, a ne do Win-a, da ti ne pamti podesavanja. A svi gejmeri govore da win 7 nije za starije igrice i da ima malih problema sa njima. Ipak su to igrice napravljene, kad ovaj OS nije bio u planu, tako da, ako hoces da igras te igrice na drugoj particiji instaliraj XP i uzivaj.

Back