falco
Ističe se
- Poruka
- 2.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesi pogledao u podesavanjima zvuka koji uredjaj je izabran za prenosenje sistemskog zvuka, muzike i ostalih stvari?

Да би имао тако нешто, препоручује се да се најпре инсталира старији ос, а затим новији. Може и обрнутим редоследом, али ћеш имати проблема да подесиш правилно дуал-бут.E ja iam Windows 7 i video sam kod druga da kad pali komp izadje mu crn ekran i pita oce da pokrene windows 7 ili windows xp pa ako neko zna da mi objasni kkao da napravim 2 Windovs-a na 1 PC ....???? Bicu vam zaxvalan... Hvala unapred....
Nadam se da je proradilo, tako sam se i ja jednom zaebavao sa zvukom, da bi na kraju posle nekoliko sati nervoze video da je win izabarao modem kao izlaz za zvuk.
Да би имао тако нешто, препоручује се да се најпре инсталира старији ос, а затим новији. Може и обрнутим редоследом, али ћеш имати проблема да подесиш правилно дуал-бут.
E ja iam Windows 7 i video sam kod druga da kad pali komp izadje mu crn ekran i pita oce da pokrene windows 7 ili windows xp pa ako neko zna da mi objasni kkao da napravim 2 Windovs-a na 1 PC ....???? Bicu vam zaxvalan... Hvala unapred....
,gadgeti i instaliranje dual OS-a i nemaju bas neke veze (nov si na forumu naucices). Postupak je inace jednostavan,na prazan hard instaliraj prvo XP a zatim 7-icu i nemas problema. Ako si ikada radio instalaciju windowsa i znas sta je primarna a sta extended particija znaces da uradis i ovo. Sto se tice pojmova kao sto je dual boot wikipedia zato postojiMarko malo si promasio temu za ovo pitanje,zar ne mislis tako,gadgeti i instaliranje dual OS-a i nemaju bas neke veze (nov si na forumu naucices). Postupak je inace jednostavan,na prazan hard instaliraj prvo XP a zatim 7-icu i nemas problema. Ako si ikada radio instalaciju windowsa i znas sta je primarna a sta extended particija znaces da uradis i ovo. Sto se tice pojmova kao sto je dual boot wikipedia zato postoji
Marko malo si promasio temu za ovo pitanje,zar ne mislis tako,gadgeti i instaliranje dual OS-a i nemaju bas neke veze (nov si na forumu naucices). Postupak je inace jednostavan,na prazan hard instaliraj prvo XP a zatim 7-icu i nemas problema. Ako si ikada radio instalaciju windowsa i znas sta je primarna a sta extended particija znaces da uradis i ovo. Sto se tice pojmova kao sto je dual boot wikipedia zato postoji

Prezimenjace maksimalna rezolucija slike za forum je 800x600,ili ako vec mora velika slika sto sad bas i nije slucaj stavi je u SPOILER,nemaju svi monitore od 22inca a i smanjice se vreme ucitavanja
Mislim da si opet zalutao sto se tice teme,ali ako hoces da povecas/smanjis ikone pritisni CTRL i skroluj misem
WIndows 7,Vista & XP Gadgets ----->Tako se zove tema pa sam ja mislio da je to uopsteno i za windows 7 .....

Pogresno si mislio trebao si da ostavis pitanje ovde,ovako falco-u pravis posao
Imas tu lepo opciju Cusomize this folder,oznaci kako hoces da se vide i primeni i na podfoldere i to je to,nesto mi sumnjiv taj tvoj desktop,ne bih rekao da je 7-ica,da nije xp sa temom za 7icu,ikonama,sidebarom,i ostalim dodacima
I meni se cini da ne moze,osim mozda ako instaliras neku drugu temu,a ovo za cd,i meni se desavalo,vecinom su cd-ovi bili ogrebani,los citac,ili zaprljan laser
Tanx DekiM and tanx Random , skinuo sam ga za tri sata ,i dobio i ključ za njega![]()
![]()

Evo sa ove slike ce te provaliti ....