Windows 7 Ultimate Product key?

Anoniman333

Primećen član
Banovan
Poruka
634
Danas mi traži product key za 7micu, sta treba da radim? Dosta sam guglao, imaju neke sifrice po googlu i yt, ali nista ne radi kod mene, takodje na svim tutorialima sifra se kuca u nekom "Windows Anytime Upgrade", ali ja to kod mene ne mogu da nadjem :confused: . Ja sam ih kucao u My computeru, pa sam skinuo neki 7loader, ali nista.. :S

sad je najverovatnije kasno za bilo sta,pre godinu i jace po instalaciji sedmice nisi smeo biti konektovan na net,pa se pokretao loader koji ju je aktivirao,pa je radio update ali nisi smeo da je verifikujes jer bi prepoznao pirata i ugasio,sada sa pre-activated sedmicom tih problema vise nema,nadji i instaliraj tu,ili mozes pokusavati neke aktovatore koji ti pri sledecem boot-u nece podici windows

Stvar je završena preko 7 loadera, jednom sam probao, ali taj loader nije radio, pa sam probao drugi iradi :))) evo link da znaju oni sa sličnim problemom, samo izaberite vašu grafičku i stvar rešena :) http://www.megaupload.com/?d=HK7HIDYW

Eh, sada moraš paziti na update KB971033. Win 7 koji ja koristim ima već ugrađen ovaj update pa ga u ponudi za update i ne dobijam....Tako da sam sa te strane miran....

al taj update se ne vodi samo pod brojem KB971033 vec pored njega pise nesto kao genuine validation jel da?

Pa da ti pravo kažem i ne sjećam se šta piše u nastavku.Evo na slici kako izgleda kada je već na računaru iliti u windowsu...

Prilozi

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    48,6 KB · Pregleda: 83

Back