ljubomir47
Zainteresovan član
- Poruka
- 272
Potpuno si u pravu.Izuzetno dobar plejer.Sve živo ( i mrtvoFLUID:... meni je sada ubedljivo najbolji JetAudio. Bez premca...Svakako, PREPORUKA.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno si u pravu.Izuzetno dobar plejer.Sve živo ( i mrtvoFLUID:... meni je sada ubedljivo najbolji JetAudio. Bez premca...Svakako, PREPORUKA.
Niko nema ideju koji bi to plug-in moga da regulise izlazni signal?FLUID:Hvala na preporuci za MP3 Gain, ali mi treba nešto što u realnom vremenu izjednačava zvuk. Znam da ima, ali... I što neko reče bilo bi dobro da bude nešto što reguliše izlazni zvuk bez obzira sa kog plejera se reprodukuje.
To za vid jeste. Ali još uvek me služi.ljubomir47:Potpuno si u pravu.Izuzetno dobar plejer.Sve živo ( i mrtvo) radi.Prezadovoljan sam njim,eh,još samo da je većih dimenzija,pa da mu komande budu još uočljivije,bez naprezanja vida.Inače,sve pohvale.
Izgleda da je tako.zivke:Niko nema ideju koji bi to plug-in moga da regulise izlazni signal?
Ma apsolutno sve pohvale ovom plejeru,(ali ona primedba za vid i dalje stojiFLUID:To za vid jeste. Ali još uvek me služi.![]()
U Sound Effects ima fantastičnih opcija. Ne znam kako se tebi čini, ali zvuk je fenomenalan sa njima. Nije ispijen kao kod Winampa kad se uključe filteri kao npr. Pop, Rock, Dance, itd. Mada ima tih filtera u JetAudiu pod Equilizer, ali su isti takvi. Zbog toga ima i ovih što prijaju ušima.![]()