Zool
Ističe se
- Poruka
- 2.223
Jel postoji neki plug-in koji omogucava da kada pustim pesmu u winampu izbacuje sliku albuma sa kojeg je pesma?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Tacnije Mp3Gain, pomocu kojeg resavate glasnocu pjesama...GZ:Nesto se nisam zezao sa tim, ali to sto ti treba mislim da ti moze da pomogne program koji se zove Gain..
Poz.
tigi:Tacnije Mp3Gain, pomocu kojeg resavate glasnocu pjesama...
Ma instaliraj iTunes.... radi to automatski za ceo Library...Radi se o plugin-u koji izjednačava nivo zvuka, ali ne ponajvišim tonovima nego po srednjim, tako da sve pesme idu istom jačinom.
kada udjem u listu procesa u Task Manageru,pise da uzima 19 MB memorije.help
Ima li ko da zna nesto o ovakvim plug-inovima ili programima?zivke:Ja sam hteo da pitam, da li postoji neki plug-in ili neki software koji se ne koristi samo kod jednog programa na pr.(winamp),vec se instalira na komp i na foru mp3gain-a kontrolise izlazni signal za sve programe koji pustaju mp3 ili wav? Znaci generalno za sve muzicke programe. Da li postoji takav program?
Da. Podržava sve na šta naletiš od video fajlova: avi, divx, vob, mov, rm, mpeg, mpg, asf, i tako dalje, i tako dalje... Audio isto sve i svašta.Zool:fluid,aj daj jos neke informacije o jetaudiu da ne skidam ako mi se ne svidja.jel pusta i video fajlove ?
FLUID:Svako ima svoje mišljenje. Ako ti odgovara iTunes koristi ga. I ko je uopšte upoređivao ova dva playera? Zašto uvek nešto mora da se upoređuje i da se pljuje da bi se drugo pokazalo kao dobro?
FLUID:reprodukovanja video fajlova da ne pričam. I po meni sadrži nešto najgluplje na polju playera - Quick Time.
Tvrdoglavi čoveče, zar ne vidiš da mi je čovek pitao šta sve ima u JetAudio playeru? Da li si slep? Odgovorio sam mu i onda si se ti našao tu da pametuješ i ironišeš.Lord British:Toliko si se raspisao, a nishta nisi rekao. Aj' probaj ponovo.
Forumi i sluzhe za uporedjivanja - shta si ochekivao, da cu da ti aplaudiram na tvom odushevljenju JetAudiom? Koristi shta god hocesh, ali barem znaj o chemu pishesh. Pitam da li stvarno neko ochekuje da platim $30 za ripovanje CD-a (nemam namere da piratujem softver), i dobijem hejterski odgovor... so typical
Nisam rekao da je loše što podržava već što je čini mi se priključen ITunes. JetAudio na primer samo čita mov fajlove. Nego, ti tipovi playera kao što su QuickTime i Real imaju suviše nepotrebnih stvari bez kojih se može. Dokaz za to je da su napravljeni playeri koji su alternativa ovim playerima i koji nose u sebi naziv Alternative.Obersturmfuehrer:zato sto proizvodi i sluze da bi se uporedjivali i da bi ti odabrao najbolje....
Upoređivali ali ne na ovaj prizeman način dotičnog "gospodina".
sta je lose u plejeru koji podrzava QT???