Winamp Plugin

• Začetnik teme Začetnik teme Zool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FLUID:
... meni je sada ubedljivo najbolji JetAudio. Bez premca...Svakako, PREPORUKA.
Potpuno si u pravu.Izuzetno dobar plejer.Sve živo ( i mrtvo :lol: ) radi.Prezadovoljan sam njim,eh,još samo da je većih dimenzija,pa da mu komande budu još uočljivije,bez naprezanja vida.Inače,sve pohvale.

FLUID:
Hvala na preporuci za MP3 Gain, ali mi treba nešto što u realnom vremenu izjednačava zvuk. Znam da ima, ali... I što neko reče bilo bi dobro da bude nešto što reguliše izlazni zvuk bez obzira sa kog plejera se reprodukuje.
Niko nema ideju koji bi to plug-in moga da regulise izlazni signal?

ljubomir47:
Potpuno si u pravu.Izuzetno dobar plejer.Sve živo ( i mrtvo :lol: ) radi.Prezadovoljan sam njim,eh,još samo da je većih dimenzija,pa da mu komande budu još uočljivije,bez naprezanja vida.Inače,sve pohvale.
To za vid jeste. Ali još uvek me služi. :D
U Sound Effects ima fantastičnih opcija. Ne znam kako se tebi čini, ali zvuk je fenomenalan sa njima. Nije ispijen kao kod Winampa kad se uključe filteri kao npr. Pop, Rock, Dance, itd. Mada ima tih filtera u JetAudiu pod Equilizer, ali su isti takvi. Zbog toga ima i ovih što prijaju ušima. :lol:

FLUID:
To za vid jeste. Ali još uvek me služi. :D
U Sound Effects ima fantastičnih opcija. Ne znam kako se tebi čini, ali zvuk je fenomenalan sa njima. Nije ispijen kao kod Winampa kad se uključe filteri kao npr. Pop, Rock, Dance, itd. Mada ima tih filtera u JetAudiu pod Equilizer, ali su isti takvi. Zbog toga ima i ovih što prijaju ušima. :lol:
Ma apsolutno sve pohvale ovom plejeru,(ali ona primedba za vid i dalje stoji :D )

e jeli moze samo neko da mi objasni kako da kos Jet Audio iskljucim da mi u dnu pise ime pjesme jer me to strasno iritira, nekako mi bode oci. ince prvi put koristim Jet Audio i mogu vam reci da mi se izuzetno dopada

Ako misliš na ovo dole na Taskbaru, uđeš u Preference > Display, u grupi opcija Other imaš prvu opciju Display title/time in Taskbar during playback. Tada će ti tu gde se kretalo ime pesme biti statično jetAudio.

e od vas koji koristite itunes, da li vam se desavalo da ga skinete i instalirate i da posle nece da vam udje? ja sam sad skinuo itunes 7.0 i nece da udje. . . skinuo sam jos 2 puta i reinstalirao oko 6 puta i nista. . . pomoc? :D

Back