oh dear..... :? je li on ovo ozbiljno
grichke vjestice
nema veze, borac, I give up
grichke vjestice
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oh dear..... :? je li on ovo ozbiljno
grichke vjestice
Pustite te price bela magija - crna magija. Nema bele magije, sve su crne. To sto vracara toboze " pomogne " nekome je djavolji posao. Jedno pomogne, deset odmogne. Kome je djavo pomogao uopste? Pravoslavni ( u velikoj meri i muslimani cak ) za cudo se obracaju svecu. Svetac pa makar i davno upokojen je taj koji leci ljude i pomaze im i ja sam svedok velikih cuda koja su pocinile sveceve mosti na za obicnu medicinu neizlecivim bolesnicima.
U Hriscanstvu se nisu zrtvovale zivotinje nego u Starozavetnom vremenu. Hristos je konacna zrtva pravom Bogu i zrtvovanje je ostalo samo bezboznim kultovima. ( djavo je i imitator, zar ne? )
LOMACA!!!!!!!!!
nemam pojma ni koga ni zbog cega ali dobro zvuci
vikani, oni guse svoju prirodu, ma koliko tvrdili da su slobodoumni
ta pozitivnost jeste izvjestacena
rede je nemoguce postovati
zakon vracanja je smijesan, uradi lose i vrace i se trostruko - porice postojanje ljudi na koje to ne utice
zatvaraju oci
to sto hriscani napadaju najvise vikane zbog gospe... heh, ludo
pa znaju li oni Koliko je zenskih bozanstava koje su ravnopravne ili cak i jace od muskih na svijetu?
A je l' može roštilj? Bolje zvuči.
Raspališ roštilj u prirodi, pa zamirišu ćevapčići, pljeskavice...
btw super je sto citas/googlas votever, ali brate nema potrebe da nam toliko "objasnjavas"
mozemo to i sami, a ako ne mozemo...znaci, super mi je cavrljati s tobom, ali spusti malo tu prosvjetiteljsku lopticu
koristim mozak, tacnije
i ne volim kada vi koji znate, cutite dok neki proleteri stranicama unazad pricaju o wicca pokretu kao necem revolucionarnom oslobadjajucem jbt
i, ne mogu, to mi je u prirodi imena
jbg, ko nije crkvi na tapetu...
mislila sam na mjesecarku (autorka), barbara
"Većina veštica sledi dva etička pravila: 1) ne povredi nikoga i čini šta ti je volja, i 2) šta god poslao vratiće ti se trostruko. Ova dva pravila sprečavaju bacanje zlih, uništavajućih čini. "
i treca, neka kosuta... zivotinja neka uglavnom
i ne nose sjekire....
*spam*
Није. Ево, отерасмо га... Супер осећај...
Него... Вранац, много брзо побегну.. јел да...
u cemu je fora sa citanjem necijih nebuloza ili pricanjem o doticnoj osobi ili bacanjem hejta kako kazu neki,
pa i buljenje u plafon je korisnije od toga...
wicca ima i boga i boginju, kao ravnotezu
equals
magija je ono sto od nje napravimo, ni crna ni bijela, a te followerke pokusavaju da se drze iskljucivo primjenjivanja u pozitivne svrhe
tako da sa satanom veze nemaju
blah, odustajem od ubjedjivanja ljudi nalik njemu, uostalom, u njegovoj glavi je to tacno
a subjektivna stvarnost je uvjek jaca
vikani, oni guse svoju prirodu, ma koliko tvrdili da su slobodoumni
ta pozitivnost jeste izvjestacena
rede je nemoguce postovati
zakon vracanja je smijesan, uradi lose i vrace i se trostruko - porice postojanje ljudi na koje to ne utice
zatvaraju oci
to sto hriscani napadaju najvise vikane zbog gospe... heh, ludo
pa znaju li oni Koliko je zenskih bozanstava koje su ravnopravne ili cak i jace od muskih na svijetu?
al si se raspiso Vrano Bijela...