What now???

• Začetnik teme Začetnik teme RHCP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ne blejim previse u pitanju je jad,pain i misery s jednom curom koja me nije ni odbila a nije ni pristala da budem sas njom.Uvjek sam do sada bio nacisto:"sa mnom si ili nisi sa mnom".
Sta sada?Naucite me?Da li da dokrajcim da joj se dopadnem vise i sl.???
U zabuni sam.

Nema nista od toga. Zao mi je. Te sto 'ne odbijaju' su najgore. Ne traci svoje vreme.

Da ne blejim previse u pitanju je jad,pain i misery s jednom curom koja me nije ni odbila a nije ni pristala da budem sas njom.Uvjek sam do sada bio nacisto:"sa mnom si ili nisi sa mnom".
U zabuni sam.

Ona malo glumi..znas ono AL DA SE TEBI PREDAM ODMA JA BI PLAKALA JER BI POMISLIO SIGURNO DA LAKA SAM..devojka prosto hoce da je ti malo juric..da glumis zmiju.:mrgreen:

uhaaaaaaaaaa
preteruješ
možda se popali,a možda i ne
možda bude s njim
al neće mu dati sigurno :twisted: znam ja :mrgreen:
a osveta pruža kratkotrajno zadovoljstvo
a dugoročno osećanje praznine
mante se toga i lepo idite dalje

Ma boli me briga:D
Uzivam,evo przim uz elektrticnu gitaru najbrze solaze.Boli me briga.
Nebitno.
Neko rece da se isplacem.Nisam takav tip...jednostavno sam takav da me boli uvo za vecinu stvari.
Hvala na pomoci u svakom slucaju...

U zabuni sam.

cura ne sme da ti kaze da nece da bude sa tobom, zato sto nije sigurna sta hoce ili ceka jos nesto na drugoj strani.... moj savet: trazi drugu curu....

Back