What now???

• Začetnik teme Začetnik teme RHCP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
msm da je ovo najbolje resenje:kuliras je par dana,ne predugo,a opet i ne prekratko.ono kao"cao-cao"..i posle par dana pridji joj onako na prepad i DO THE THING!!!!!!!!!!!!!!!!

e ja da ti kazem, drzi se samo sebe....znaci ne daj joj da te radi....budi cvrst....ni slucajno da padas na njene jeftine fazone tad si stvarno puko....posto ne znam kakva si osoba, mozda popustas mozda ne ne mogu da odlucujem, uglavnom ja sam bar takva osoba da ne popustam u ovakvim situacijama, a ti uradi kako ti mislis da je najbolje ali da imas na umu da iza toga stoje posledice....

E jeb.iga..onda pridji joj i reci...devojko ja se lozim na tebe...aj mi reci dali imas neke namere samnom posto me mrzi da me jeb.es...ovako 3 meseca.....i ona ce ti reci ako pocne tu nesto da se izmotava teraj u ******......samo malo finije to sroci...
to od pocetka pokusavam da kazem
Pogresno kontas moje recenice,a to nije fino sto oces da me zavadis sa drugim clanom foruma.;)
To je strasno nisko

i ti pogresno kontas moje recenice
nije mi namjera da vas zavadim
zajebavam se samo

e ja da ti kazem, drzi se samo sebe....znaci ne daj joj da te radi....budi cvrst....ni slucajno da padas na njene jeftine fazone tad si stvarno puko....posto ne znam kakva si osoba, mozda popustas mozda ne ne mogu da odlucujem, uglavnom ja sam bar takva osoba da ne popustam u ovakvim situacijama, a ti uradi kako ti mislis da je najbolje ali da imas na umu da iza toga stoje posledice....

Ako si ko i ja skorpija u horoskopu sve te slusam...:D:hahaha:

ma nije bre zezamo se sta ti je lol

Ovo mi je sranje usadjeno u mozak (mislim na svadju izmedju clanova),kroz neke ozbiljne forume kao sto su forum SK-a,codemasters-a,i sl. i sl...da ne smaram:confused:
Za sat vremena dogurasmo do stotog posta.MANNNN.

Kako sam ja ranije bio srecan.Nisam imo problema.Skola,GAMING koji me je ispunjavo,pa znao ljudi da igram neke igre po cio dan...pa sam se kasnije napalio na programiranje pa po cio dan skriptuj.Naravno imo sam cure,ali nisu bile te veze nesto specijalno ozbiljne.Sad kad sam kolko toliko sazrio veze svatam preozbiljno.Kakve promjene.
Tad sam bio potpun,a sad jedna cura me napravi ludakom...
Zene,zene sta rade od mene:D

Poslednja izmena:

Back