msm da je ovo najbolje resenje:kuliras je par dana,ne predugo,a opet i ne prekratko.ono kao"cao-cao"..i posle par dana pridji joj onako na prepad i DO THE THING!!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
msm da je ovo najbolje resenje:kuliras je par dana,ne predugo,a opet i ne prekratko.ono kao"cao-cao"..i posle par dana pridji joj onako na prepad i DO THE THING!!!!!!!!!!!!!!!!
pa nisi jo valjda izjavio ljubav?ako jesi greska
sad je kuliraj znaci samo tako
vec sam rekla![]()
Nisam izjavio nego sam otkrio svoje namjere.Primat bi shvatio o cemu se radi
fino bogami...ona tebi savjet, a ti njoj tako...
fino bogami...ona tebi savjet, a ti njoj tako...
to od pocetka pokusavam da kazemE jeb.iga..onda pridji joj i reci...devojko ja se lozim na tebe...aj mi reci dali imas neke namere samnom posto me mrzi da me jeb.es...ovako 3 meseca.....i ona ce ti reci ako pocne tu nesto da se izmotava teraj u ******......samo malo finije to sroci...
Pogresno kontas moje recenice,a to nije fino sto oces da me zavadis sa drugim clanom foruma.
To je strasno nisko
Pogresno kontas moje recenice,a to nije fino sto oces da me zavadis sa drugim clanom foruma.
To je strasno nisko
e ja da ti kazem, drzi se samo sebe....znaci ne daj joj da te radi....budi cvrst....ni slucajno da padas na njene jeftine fazone tad si stvarno puko....posto ne znam kakva si osoba, mozda popustas mozda ne ne mogu da odlucujem, uglavnom ja sam bar takva osoba da ne popustam u ovakvim situacijama, a ti uradi kako ti mislis da je najbolje ali da imas na umu da iza toga stoje posledice....
ma nije bre zezamo se sta ti je lol
Ovo mi je sranje usadjeno u mozak (mislim na svadju izmedju clanova),kroz neke ozbiljne forume kao sto su forum SK-a,codemasters-a,i sl. i sl...da ne smaram![]()
hoces da kazes da ovo nije jedan ozbiljan forum?pa mi,bre,svi moramo da nosimo kravate dok kucamo!![]()
Pa nije oziljan,sve teme iz zivota...klasika,ali je dobar forum.