Zlaja87
Primećen član
- Poruka
- 867
Jel ce izbacivati neki novi deo na foru w3 i frozen throne?
Igrate li na netu?
Koj ste lvl?
Koja je naj rasa po vama?
Igrate li na netu?
Koj ste lvl?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lollollolZlaja87:Jel ce izbacivati neki novi deo na foru w3 i frozen throne?
Igrate li na netu?
Koj ste lvl
a to je od onog,BELFABIO:Vec su izbacili zove se wow.
Tipkaros:Syllabear moze da bude dobar ako umes da odigras sa njim. Ono korenje koje medved ima na lvl 4 je vrlo korisna stvar, posebno ako mu nakacis neki item za brzo udaranje. Medved jos ima i onaj ability da jace bije kad udara kule tako da... A i gledao sam jednu partiju kad je covek kupio (za heroja, ne medveda) s&y i butterfly i kada baci drugu na sebe - gg.
Omniknight je klasican support heroj, nema nikakvu damage magiju. Jednostavno treba da budes u tom fazonu da bi ti se on svideo. Naravno, degen aura je genijalna stvar.
Ja nekako volim Enchantress.Ima neko bolesno zadovoljstvo u tome da te jos vise razbijem ako hoces da mi pobegnes... Inace, heroji koji su dobri za "poteru" kako ja to volim da kazem (enchantress, drow ranger, naix...) su uglavnom beskorisni late game osim ako ne budes imao dovoljno srece da ih nabudzis. Enchantress je cak i korisnija od drow jer ako za nju kupis guinsoo i hood of defiance, moci ces da hexujes sve redom, a sa onim healom, ultijem i spell reductionom moraju gomila njih da se navrzmu na tebe da bi te ubili.
Sa naixom je posebna prica, kada igraju bas dobri igraci nikad se ne uzima naix jer mu nikad nece dozvoliti da se nabudzi dovoljno. Stalno ce ga gang-ovati po sumi dok farmuje jer je on generalno gledano mnogo slab. Cak ljudi iz protivnicke ekipe vole da uzmu Enigmu kad neko uzme naixa zato sto enigmin ulti deluje na naixa cak i kad on ukljuci svoj i onda bye bye. Necu da spominjem Enigmu i (jos jednog od mojih omiljenijih heroja) Crystal Maiden, kad ukljuce ulti zajedno. 8)
Gledao sam ljude koji igraju perfektne partije sa Tinkerom (18-0), Zeusom (11-0), Akashom, ali jednostavno sa njima treba znati igrati i imati korektne saigrace.