Warcraft 3!

Syllabear moze da bude dobar ako umes da odigras sa njim. Ono korenje koje medved ima na lvl 4 je vrlo korisna stvar, posebno ako mu nakacis neki item za brzo udaranje. Medved jos ima i onaj ability da jace bije kad udara kule tako da... A i gledao sam jednu partiju kad je covek kupio (za heroja, ne medveda) s&y i butterfly i kada baci drugu na sebe - gg.

Omniknight je klasican support heroj, nema nikakvu damage magiju. Jednostavno treba da budes u tom fazonu da bi ti se on svideo. Naravno, degen aura je genijalna stvar.

Ja nekako volim Enchantress. :) Ima neko bolesno zadovoljstvo u tome da te jos vise razbijem ako hoces da mi pobegnes... Inace, heroji koji su dobri za "poteru" kako ja to volim da kazem (enchantress, drow ranger, naix...) su uglavnom beskorisni late game osim ako ne budes imao dovoljno srece da ih nabudzis. Enchantress je cak i korisnija od drow jer ako za nju kupis guinsoo i hood of defiance, moci ces da hexujes sve redom, a sa onim healom, ultijem i spell reductionom moraju gomila njih da se navrzmu na tebe da bi te ubili.

Sa naixom je posebna prica, kada igraju bas dobri igraci nikad se ne uzima naix jer mu nikad nece dozvoliti da se nabudzi dovoljno. Stalno ce ga gang-ovati po sumi dok farmuje jer je on generalno gledano mnogo slab. Cak ljudi iz protivnicke ekipe vole da uzmu Enigmu kad neko uzme naixa zato sto enigmin ulti deluje na naixa cak i kad on ukljuci svoj i onda bye bye. Necu da spominjem Enigmu i (jos jednog od mojih omiljenijih heroja) Crystal Maiden, kad ukljuce ulti zajedno. 8)

Gledao sam ljude koji igraju perfektne partije sa Tinkerom (18-0), Zeusom (11-0), Akashom, ali jednostavno sa njima treba znati igrati i imati korektne saigrace.

Tipkaros:
Syllabear moze da bude dobar ako umes da odigras sa njim. Ono korenje koje medved ima na lvl 4 je vrlo korisna stvar, posebno ako mu nakacis neki item za brzo udaranje. Medved jos ima i onaj ability da jace bije kad udara kule tako da... A i gledao sam jednu partiju kad je covek kupio (za heroja, ne medveda) s&y i butterfly i kada baci drugu na sebe - gg.

Omniknight je klasican support heroj, nema nikakvu damage magiju. Jednostavno treba da budes u tom fazonu da bi ti se on svideo. Naravno, degen aura je genijalna stvar.

Ja nekako volim Enchantress. :) Ima neko bolesno zadovoljstvo u tome da te jos vise razbijem ako hoces da mi pobegnes... Inace, heroji koji su dobri za "poteru" kako ja to volim da kazem (enchantress, drow ranger, naix...) su uglavnom beskorisni late game osim ako ne budes imao dovoljno srece da ih nabudzis. Enchantress je cak i korisnija od drow jer ako za nju kupis guinsoo i hood of defiance, moci ces da hexujes sve redom, a sa onim healom, ultijem i spell reductionom moraju gomila njih da se navrzmu na tebe da bi te ubili.

Sa naixom je posebna prica, kada igraju bas dobri igraci nikad se ne uzima naix jer mu nikad nece dozvoliti da se nabudzi dovoljno. Stalno ce ga gang-ovati po sumi dok farmuje jer je on generalno gledano mnogo slab. Cak ljudi iz protivnicke ekipe vole da uzmu Enigmu kad neko uzme naixa zato sto enigmin ulti deluje na naixa cak i kad on ukljuci svoj i onda bye bye. Necu da spominjem Enigmu i (jos jednog od mojih omiljenijih heroja) Crystal Maiden, kad ukljuce ulti zajedno. 8)

Gledao sam ljude koji igraju perfektne partije sa Tinkerom (18-0), Zeusom (11-0), Akashom, ali jednostavno sa njima treba znati igrati i imati korektne saigrace.

Pre neki dan sam u online partiji sa Vengefull Spiritom imao skor 45-2. Ludilo od igre 5-5 dota 6.43b. Jel neko cuo za EW - Armageddon, na foru je ko dota, zanimljivo...

Daleeeeeeeko sam ja od "profica", ne znas ni sam koliko. Slobodno mogu sebe da zovem noobom iako sam igrao preko 100 partija na dota-league.com i jos toliko na public na bnet-u, medjutim u skorije vreme sam primetio da igram bolje od mnogih, ali i dalje neuporedivo losije od nivoa koji je potreban da bih sebe mogao da nazovem dobrim igracem. To sto znam sam naucio od boljih igraca od sebe (konkretno od coveka koji je do sada odigrao oko 2000 partija). Ne mozes da napredujes ukoliko ne znas sve finese koje su potrebne. Koliko samo zavrzlama ima oko stack-ovanja procenata istih magija, pih...

Neko rece da je razor dobar heroj, ali ni on se ne uzima u partijama gde su igraci stvarno jaki. 1 stun i mrtav je. Da nece mozda neko da kupi bkb za njega? Al zamalo..

I ta partija u kojoj je neko imao 45-2 sa Venge... pa mislim stvarno. To je bio ili neki kucni lan ili igraonica u Srbiji ili najgori public, to ne moze da se izvuce sa tim herojem ni na obicnom sig-u, a kamoli u vip sig-u (koji ni ja ne igram jer nemam prava, a i da imam, ne znam da li bih igrao, bio bih uvek najgori tamo), posebno jer njen ulti nije damage dealer-ski vec upravo sluzi da bi drugi ubili tog nekog. Ne mogu prosto ni da zamislim koliko treba da te feed-uju da bi uspeo tako nesto, ne bi me cudilo da su tvoji protivnici prvi put u zivotu uzeli da igraju.

Eto sa njim recimo nikad nisam igrao (i bas cu veceras da probam ako budem imao vremena), a i on se retko bira zato sto je dosta mekan late game. Pa logicno je da kupis guinsoo jer tako onda ima beskonacno mane + jos 1 hex i onda samo spamujes te disable-ove (stun i 2 hexa). Sad sam i ja pitao i rekose mi da posle guinsoo-a najbolje da idu ultimate orbovi do skadija. Nekako je cudan, ali ako u borbi uspes korisno da uradis stun na jednom, 2 hexa na drugima i bacis ulti na nekog pre no sto pogines (jer ce nekako cesto da ga fokusiraju prvog posto je najmeksi i najvise moze da smeta sa tim magijama), onda tvoja ekipa moze da ubije i trojicu dok ces samo ti da pogines sto i nije lose.

ql..
neki su mi likovi pricali da njega treba koristiti kao disablera a ne kao damagera..
u sustini to je dobra ideja ali ja sa njim bas igram super.i kako disabler i kao damager..!kidam sve redom.Ima li neko ideju za jos koji post?
Pricajte o bagovima u doti!
ima ih dosta,i o balansu izmedju heroja!pozzz

Pa sad,uvek ce neko reci da je jedan heroj jaci od drugog,a sustina jeste da je svaki prica za sebe i da ih uopste ne treba porediti.
Recimo KOTL je heroj koj je sam po sebi free kill,medjutim on je takodje i zlatni rudnik,zbog svojih moci,mozes da u roku od 5 min imas 2K zlata...
Ja sam pre dve godine na turniru igrao sa njim,i iskljucivo sam snabdevao ostale igrace sa itemima jedino sto bih sebi kupovao jeste heal i teleport... ali zato bi se ostali mnogo brze razvili!
Ogre mi je extra int. heroj,dve razorne moci + onaj multicast i ako sklopis screeper nema mu kraja,inace on je jedini meele int. heroj u igri ako se ne varam?
Nebi bilo lose da bacite neke ideje za postave heroja,kako bi se uklapali kao tim,kakve kombo bi radili etc...

Back