Warcraft 3!

Sad sam igrao skirmish game i zesce sam ispusio..
Cim sam sagradio kakvu takvu bazu odma me napali...lvl 6 heroj sa armijom...za manje od minut sravnili celu bazu...lol...
Dajte neke fore....noob sam bre :lol:

A pa nije ti to kao da igras kampanju, evo na pr fora sa undeadom za rush, death knight i 2,3 gnoula, dignes 1 lvl na creapu i kupis u bazi ono ***** sto digne 2 skeletona, i moze valjda 2 put da se baci , kad provalis gde mu je baza odradis neke kripove u blizini, dignes 2 skeleta , i sa tih par gnoula i death knightom uleces kod njega, sve koncentrises na 1 njegovu jedinicu pa kad padne iz nje dignes jos 2 skeleta. Poenta ovoga nije da ga dobijes jer ne mozes, ali tako ga smaras i zaustavljas u razvoju dok ti razvijas bazu. Treba se malo i uvezbati za ovo, jer moras istovremeno da se natezes sa njim i da razvijas bazu.

ewo it fora sa ELF-om...znaci trebash extra da igrash ako hoces da ti uspe...
owako prwi heroj u tawernu DRow ranger uzmesh 2 magiju stawish na autocast...naprawish 5-6 arcerica iskreno to je brzo...i odma idesh na 1-2 kampa da naspamujesh skeletone i cim widis gde je (preporucujem ti sa wispom da izwidish na pocetku)odma udish po radilicama da dobijesh josh skeletona i onda samo stawish attackground na njegowe jedinice,skeletoni umiru a od pozadi arcerice siluju. gg:D

E mene zanima kako da napravim da mi ime svetli?Mislim ono ime fjdafhdhfgadfh al da svetli u wc3.Vidjam to na b.net-u a ima ih i na gg-c samo neznam kako ja da to napravim :( aj help plz

Aha vidim nije losa stvarcica...THX
A jel moze nekako i na gg-c da radi.Imam Accaunt 22 lvl pa nebih da pravim novi samo zbog imena:-D

No prob.

Ne znam i na gg-cu dal mozhe da radi,ne igram tamo,
igrao sam neko vreme na battle netu...
Hmm, ali mislim da ne mozhe jer su sve ove stvarchice napravljene za btlnet. =)

Peace.

Back