Warcraft 3!

Zlaja87:
Recimo KOTL je heroj koj je sam po sebi free kill,medjutim on je takodje i zlatni rudnik,zbog svojih moci,mozes da u roku od 5 min imas 2K zlata...
Ja sam pre dve godine na turniru igrao sa njim,i iskljucivo sam snabdevao ostale igrace sa itemima jedino sto bih sebi kupovao jeste heal i teleport... ali zato bi se ostali mnogo brze razvili!

kako si to uspeo na turniru? koliko se ja secam to je zabranjeno...
sharovanje svih itema osim consumables je zabranjeno

e imam mali problem sa wc3, kada udjem u igru i pocnem igrati nakon nekoliko minuta zasteka citava igra.Tu nema pomoci nista ne pomaze jedino mogu restartovati comp.
Jel neko zna u cemu je problem?????????????

Kad the **** ce da izadje War4-daj bre. Ljudi mlate pare na WoW da bi se mucili da prave cetvorku. Sta kao Warcraft IV The melting Throne... :-) Koliko ja znam jedino sto ce u vezi Warcrafta da izadje je film uradjen na osnovu price iz igre, i to 2009. godine. Ako nisam u pravu ja bih bio odusevljen da me ispravite u vezi cetvorke.

rekao sam ti dosta preko msn-a
prochitaj basics, i to je to
lako se uchi igra,
pochnesh na single playeru,bez kompa
sam malo gradis bazU,da se upoznash sa igrom
pa onda sa computer easy na 50% i tako....

Ma koja bre dota i te sve djangulije to su sve custom mape,
btw i ja pravim mape kao sto su dota i to ako nekog zanima,

Ako chovek oce malo na gradjevine nek izgradi bazu uzme orkove i vezhba.

Meni su neki likovi koji su igrali po turnirima objasnjavali da su kao humani najkompletnija rasa i ako znas sa njima tesko ko moze da te dobije , da su orkovi najednostavniji za igranje, inace ja mogu da dobijem na normal, sto je za mene uspeh uzevsi u obzir da je wc3 jedna od retkih strategija koje mogu da svarim.

kao prwo pullowanje na turnirima je zabranjeno!!!to bih trebao da znash!!!
kao drugo odma cim si to napisao nisi bio na jednom turniru.zato prestani da lazesh mladoliki:twisted:!!!
Momci glupo je pricati najbolje heroje i rase!!!
U DOTI 5v5 postoje 4-3 timsa heroja koji su staneri i dissableri a ostali 1-2 SE naziwaju LATE HEROJ-koji se nabudje i razbiju swe
sa sigurniocu mogu reci da su to -VOID ,SPECTRA,VIPER,POTM(PRISTES OF The moon),MAGNUS,SF(NEVERMORE),BB(bristleback),LUNA,SNIPER,SILENSER....ima ih jos ,to su wam solo heroji..i oni posle 40 min dominiraju,a do tada su bulje...

RAsa koja je nawishe pobedila na turnirima je NIGHT ELF...i pitam se zashto.-iskreno ko za da igra sa njima sabija...imate dobar replay SKY vs 4k.cleophuts..(SKY najbolji human igrac)
od poceta se widela dominacija ELF-a.to je sa turnira u settle WCG-WorLD SYBER GAMES.....
wezbajte,igraj te se i ponesto naucite

Nisam ja ni rekao da sam bio na nekom turniru ,samo znam neke koji su isli, nego meni nije jasno sto si ti tako nadrndan i odma bi da se kacis, bolje istrci 2 kruga oko zgrade da se izduvas pa onda postuj.

Back