Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: 8)tija:bas nisam ljubomorna, i strahovito me smara kada sam sa nekim ko je ljubomoran.
bivsa je bivsa, i gotovo, sta tu ima dalje da se prica ili da me kopka. Nikada nesto i ne ispitujem decka o njegovim bivsim devojkama, prosto me ne interesuje. Bitna je sadasnjost i kako da napravimo lepsu buducnost.
======================================================tija:bas nisam ljubomorna, i strahovito me smara kada sam sa nekim ko je ljubomoran.
bivsa je bivsa, i gotovo, sta tu ima dalje da se prica ili da me kopka. Nikada nesto i ne ispitujem decka o njegovim bivsim devojkama, prosto me ne interesuje. Bitna je sadasnjost i kako da napravimo lepsu buducnost.
Ljubomora u malim količinama je ok,barem meni prija jer znam da mu je stalo.Ali kad to preraste u nešto ozbiljnije ,bolesnije to je druga priča i nije dokaz ljubavi već opsjednutosti.strelac:Ko god imalo voli,MORA biti ljubomoran
malecka:gde me nadje... pa vidi ovako, ja o sebi imam SUPER MISLJENJE, znaci svesna sam koliko sam lepa, koliko pametna, koliko kreativna, koliko takticna i td. tako da mi te bivse nikad nisu bile preteran cim - BOLJA SAM OD NJIH! jedino sto sam kopcala iz tih prica o bivsim ribama je koliko su oni jadni kad nisu u stanju da ih isqliraju bar dok ne ostave ql utisak na mene u prvih par dejtova...
lm, sto se tice obratnih slucajeva, pa nista provalila sam da one mene bas i ne mirisu. nije bitno da li je tip posle mene imao jednu ili deset riba sve me nekako dozivljavaju kao konkurenciju... ludo, zar ne? avaj, najbrutalnija prema meni je riba jednog tipa sa kojim sam imala BASH dugu /i mucnu/ vezu... ona me je i pored toga sto sam se u medjuvremenu spetljala sa jednim njegovim drugom /i izgubila mozak; do dana danasnjeg ga nisam pronasla :wink: / posle raskida sa istim maltretirala na rodjendan, tog mog naj naj frajera... uzas! sta da ti kazem... stvarno nisam bila nikad losa prema aktuelnim devojkama bivsih tipova, ali sam ovoj vratila zestokom merom i spremna sam da sledeci put budem drasticno brutalnija prema njoj. zamisli kretenq, umesto da liqje sto sam se zacopala u drugog tipa /moj bivsi, njen aktuelni, nazalost je jos zaljubljen u mene/, ona nasla da me podje*ava, sto mi je pukla veza...! pa da sam htela, mogla sam da joj maznem tipa pred nosom!
ja sam se malo vise raspisala, ali moras da gledas stvari i iz "nashe" perspektive - ako smo isqlirale
vashe frajere i nasle druge, cemu sukob?!?
strelac:Ko god imalo voli,MORA biti ljubomoran
TINA - BG:
JA U POCETKU JESAM BILA I TO VEOMA. NA BIVSU.POSEBNO STO JE PROSIPAO NEKU PRICU DA SE JOS UVEK CUJU JER SU DOBRI DRUGOVI.
A, NE. NEMA PRIJATELJSTVA POSLE LJUBAVI.
I TO SAM MU REKLA.
DUGO SMO ZAJEDNO. OBOZAVAMO SE.
AH, DA. NAJBITNIJE.
POSLUSAO ME JE.
:wink: :wink:
TINA - BG:
JA U POCETKU JESAM BILA I TO VEOMA. NA BIVSU.POSEBNO STO JE PROSIPAO NEKU PRICU DA SE JOS UVEK CUJU JER SU DOBRI DRUGOVI.
A, NE. NEMA PRIJATELJSTVA POSLE LJUBAVI.
I TO SAM MU REKLA.
DUGO SMO ZAJEDNO. OBOZAVAMO SE.
AH, DA. NAJBITNIJE.
POSLUSAO ME JE.
:wink: :wink: