DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.664
Iskljucis ESP i ostalo malo jaci gas i u kanal zavrsi covek, to nisu kola za mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што неки Тихи каже да су кинески аути САВРШЕНИ
Audi A4 2020 godište, 100.000 pređenih km crkao grejač od adblue, kvar 260.000 rsd. Kažu sasvim normalna stvar. Novi automobili (mlađi od jedno 10 godina) su čisto iživljavanje namenjeno ultra bogatašima i stranim firmama koje timare svoje direktore, menadžere i ostale ugnjetavače sirotinje tako što im daju na poklon skupocene vrljave igračke na 4 točka da zastupaju njihove interese, to jest , izigravaju govnjivu motku.
VW puca: Zatvaraju fabrike; "Niko nije siguran"!!!
Menadžment Folksvagena želi da zatvori bar tri od svojih deset fabrika u Nemačkoj i smanji plate preostalih zaposlenih za deset odsto, izjavila je predsednica radničkog saveta ove kompanije Danijela Kavalo.
Izvor: Tanjug
![]()
Evannovostro / Shutterstock.com
"Sve Folksvagenove fabrike u Nemačkoj su pogođene ovim planovima. Niko nije siguran", rekla je Kavalo u govoru zaposlenima, naglasivši da su ugrožene kako pozicije koje zahtevaju minimalnu kvalifikaciju, tako i radna mesta za koje je neophodna univerzitetska diploma.
Folksvagen zapošljava oko 120.000 ljudi u Nemačkoj, od toga polovinu u glavnoj fabrici u Volfsburgu, prenosi Bild.
Preostalim zaposlenima će biti smanjena plata za 10 odsto, u naredne dve godine im zarade neće biti povećavane, dok će trenutna mesečna tarifa od 167 evra biti ukinuta.
"Ekonomsko okruženje se ponovo pogoršalo, novi dobavljači dolaze u Evropu. Pored toga, Nemačka posebno zaostaje u pogledu konkurentnosti. Mi kao kompanija sada moramo da delujemo dosledno u ovom okruženju", saopštio je nedavno izvršni direktor Folksvagena Oliver Blume.
U septembru je upravni odbor ukinuo garanciju zaposlenja u Folksvagenu koja je postojala više od 30 godina.
https://www.b92.net/biz/svet/vesti/71816/vw-puca-zatvaraju-fabrike-niko-nije-siguran/vest
Pa kako sad to, a tako lepu plastiku i kvalitetne motore imaju njihova vozila. To je milina voziti se u njihovim narodnim automobilima...kao na taljigama da se vozis...
O cenama tek da ne pricamo - mrtvi Polo koji je do pre neku godinu kostao 10.000 evra sad prodaju za 25.000 a VW Golf, bezlicna nemacka kanturina sa 2.0 tdi motorom i nesto bazicne opreme izlazi sa cenom vec preko 35.000
Prevaranti i krvopije svaBske, zelim vam da vas Kinezi pregaze...
Mozda da zavedu novi krug sankcija Rusiji ili Kini? Mislim da bi to dosta pomoglo
Samo vi svaBska gomna nastavite da se konfrontirate sa Rusijom i Kinom, pa ce daleko da dogurate ali u minusu.
Ko na Ruse krene - iz mesta je nahebo!
Значи, кинески аутомобили нису перфекција, како се рекламира на овој теми?Svaki auto je savrsen dok god je u garanciji
moj opel kadet1.6D..1987g...kupljen 1999g, sa 357000km..kod mene prosao jos 350000km...crko na kraju..stari dobri SvabenziMom poznaniku vlasniku fabrike namestaja crkao motor na samo 35.000 km. Auto je Audi Q7 3.0 TDI
Kupio ga novog sa 0 km
Rekli mu ovi iz Porsea tacno je goslodine da imate garanciju ali morate platiti ruke majstora.
Posto su ruke? 3900 evra
Nemacki hohstapleri
Значи, кинески аутомобили нису перфекција, како се рекламира на овој теми?
Мој први Голф2 је имао на сату око 620.000, a верујем да му километража није била реална и да је имао преко 800.000 . Служио ме неколико година успешно..
Сумњам да ти кинези могу толико.
Nasi dileri su bezobrazni
U Kini su dzaba
Pa nije samo inicijalna nabavka
Servisna mreza za godine upotrebe da li postoji, nabavka delova, cena tih delova, izdrzljivost auta na 300k, 500k, milion kilometara.
Proizvodjaci u Evropi, tipa BMW prave neka auta u malim serijama, i daju garanciju da ces moci da kupis originalne delove za taj auto najmanje 100-150godina
Ne znam kako, ali znam da su odavno Kinezi kupili Volvo i kompletnu tehnologiju prebacili u Kinu i stvorili svoj brend. Sadasnja Volvo tehnologija je kompletna Kineska. Da ti ne nabrajam koje se sve komponente i delovi za automobile proizvode u Kini i to verovao ili ne najbolji kvalitet. Ne znam kako stojite sa realnoscu , ali Kineska roba pre 30 godina i Kineska roba danas su 2 razlicita sveta. Sada je vecini bitno da ako zele nesto kvalitetno mora da pise Made in China.A zašto bukvalno svi bogatiji Kinezi po Beogradu voze VW, Audi i BMW džipove? Nijednog jedinog nisam video da vozi ili da ga voze u kineskim džipovima, ili makar korejskim ili japanskim.
I ispred ruskog konzulata, sve Kie Sportage, nijedna Lada ili Uaz. Kako to i zašto to?
bolji su id nemaca i francuza koje ti vozis
по чему, возио си их?bolji su id nemaca i francuza koje ti vozis
Sad kad se Bosanci pokupe iz fabrike pa navale ovdeKazu da je nakon citanja ove vesti u Bosnu naglo skocila upotreba bensedina
Fiat 750 išao do mora bez problema i po sedmoro se vozaloМој први Голф2 је имао на сату око 620.000, a верујем да му километража није била реална и да је имао преко 800.000 . Служио ме неколико година успешно..
Сумњам да ти кинези могу толико.
Mичи те Фелиција фелнеА тек му је 40 та јубиларна![]()
Jбт, какве русопомије ви гутатеPucaju Švabovi po šavovima
------------------------------------------
ANALENU ISPALILI U KINI Hladan tuš za Berbokovu, izašla iz aviona pa se neprijatno iznenadila (VIDEO)
28.10.2024
14:16
Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok doživela je neočekivano hladan doček prilikom zvanične posete Kini.
ANALENU ISPALILI U KINI Hladan tuš za Berbokovu, izašla iz aviona pa se neprijatno iznenadila (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen
" style="margin: 0px; box-sizing: border-box; background-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); text-decoration: none; letter-spacing: normal; display: block; position: relative;">
Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok doživela je neočekivano hladan doček prilikom zvanične posete Kini.
Na društvenim mrežama pojavio se snimak njenog dolaska na kojem se vidi kako užurbano silazi niz stepenice aviona, ali umesto svečane dobrodošlice, dočekuju je kamermani i nekoliko radnika obezbeđenja.
Izgleda dezorijentisano dok se osvrće, što je izazvao mnoštvo rekacija na mreži X gde je snimak objavljen.
https://www.alo.rs/vesti/svet/974801/analena-berbok-dolazak-kina/vest
Bogami, situacija je alarmantna.Jбт, какве русопомије ви гутате![]()