leki1
Iskusan
- Poruka
- 5.932
zato sto se na ovoj temi zamera vucicu nacin verovanja.... nema jednakih arsinaZašto je uopšte tvoj problem ko je koje vere?![]()
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto se na ovoj temi zamera vucicu nacin verovanja.... nema jednakih arsinaZašto je uopšte tvoj problem ko je koje vere?![]()
Koliko znam iz ličnog iskustva ii vernici su baš "rečiti" prema ateistima. Tako da...Koliko znam Balasevic ima pesmu "**** ga Bog" Meni je to zalosno .. Svojevremeno su hteli da mu zabrane nastup u Novom Pazaru jer je razljutio muslimane tamo
Nisam mu ja zabranio nastup nego citavo muslimansko stanovnistvo u SandzakuKoliko znam iz ličnog iskustva ii vernici su baš "rečiti" prema ateistima. Tako da...
Ako ćeš jednom Balaševiću braniti nastup to više govori o tebi nego o Balaševiću.
Ne. Na ovoj i svim temama se zamera Vučiću jer je hulja diktatorska. I treba da mu se zamera.zato sto se na ovoj temi zamera vucicu nacin verovanja.... nema jednakih araina
Зато што у његовој "библији" пише: "убиј ближњег свог", "убиј брата", " ко не верује у жвалабабу месију, тај је усташа"...Zašto je uopšte tvoj problem ko je koje vere?![]()
Kao što rekoh, to više o njima govori. Balašević nema obavezu da bude vernik. A o vređanju vernika različitih vera između sebe i međusobnom ubijanju, dovoljno govori istorija. Tako da me mani te demagogije o čednosti vernika i poštovanju drugih vera i nevera.Nisam mu ja zabranio nastup nego citavo muslimansko stanovnistvo u Sandzaku
Balašević nema obavezu da bude vernik ali se Vucicu zamera kako ce da ispoveda svoju veruKao što rekoh, to više o njima govori. Balašević nema obavezu da bude vernik. A o vređanju vernika različitih vera između sebe i međusobnom ubijanju, dovoljno govori istorija. Tako da me mani te demagogije o čednosti vernika i poštovanju drugih vera i nevera.
Vučić je šupak i hulja. I to je smisao zameranja bilo šta da uradi.Balašević nema obavezu da bude vernik ali se Vucicu zamera kako ce da ispoveda svoju veru
Kakva analiza! Jung i Freud bi ti pozavideli.Vučić je šupak i hulja. I to je smisao zameranja bilo šta da uradi.
Ikona se sama vaznela da bi Svetitelja celivala!Tako je,on ne postuje svetitelje vec je podigao ikonu da bi njega celivali.
Koji li je ovo nivo ludila?Зато што у његовој "библији" пише: "убиј ближњег свог", "убиј брата", " ко не верује у жвалабабу месију, тај је усташа"...
"Идеологија срБског национализма" Вејкослава др Шешељуге.Koji li je ovo nivo ludila?![]()
kamo sreće da je "kukavičluk" pa svi koji politički omanu batale politiku a ne da jarcaju po političkoj sceni. zato ni ne mogu eventualno neki pametni da dođu do izražaja. treba vratiti cenzus na 5%Da, sada je vec star, ali nije trebalo da se povlaci jos tada bas skroz. To tumacim i kao kukavicluk.
miriše mi (ako je vernik) na protestanta.Nije pravoslavac.
Адам Смит?miriše mi (ako je vernik) na protestanta.
ne znam koj ti je tajАдам Смит?![]()
Tacnije, i za vlast.U crkvi se uvijek moli za vlast.
Ja sam ipak za to da pametni ljudi ostanu kao kriticari i "korektori" vlasti.kamo sreće da je "kukavičluk" pa svi koji politički omanu batale politiku a ne da jarcaju po političkoj sceni. zato ni ne mogu eventualno neki pametni da dođu do izražaja. treba vratiti cenzus na 5%