Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak

Vulin je inace tipican primer povrsnog posmatranja kod Srba...Srbi misle ako ima tako velike usi , da je idealan za spijuna...

1744516733222.png

Uvo ko saka ebo te...

Vulin je inace tipican primer povrsnog posmatranja kod Srba...Srbi misle ako ima tako velike usi , da je idealan za spijuna...
ahaha, on? pa onaj policijjski pas umalo ga nije pokidao, kada je nanjusio drogu

voolinova pamet je sankcionisana od drogiranja, dobro ne uzima spid, da ne pomahnita kao onaj advokat, nego je zavoleo tripove, i halucinogene, ljutu gandzu jovanjicku:zper:

ahaha, on? pa onaj policijjski pas umalo ga nije pokidao, kada je nanjusio drogu

voolinoba pamet je sankcionisana od drogiranja
To ti je primer do cega dovodi negativna selekcija u Srbiji ,
Cak i policijski psi ne mogu da budu rasni nego mora dzukele da ih zamene..., onda je sve moguce uz kilo mesa.....mog komsiju opljackali a pas mu kidao na ogradu...ali doticne veceri je spavao posle obroka od kilo mesa, sponzor nepoznat...

Sad komsija pravda psa da mu je naivan na gazdu , sreca nismo mu rekli da je mozda naivan na gazdaricu....to bi ga potreslo..i ona lepo spava kad dobije kilo mesa...

To ti je primer do cega dovodi negativna selekcija u Srbiji ,
Cak i policijski psi ne mogu da budu rasni nego mora dzukele da ih zamene..., onda je sve moguce uz kilo mesa.....mog komsiju opljackali a pas mu kidao na ogradu...ali doticne veceri je spavao posle obroka od kilo mesa, sponzor nepoznat...

Sad komsija pravda psa da mu je naivan na gazdu , sreca nismo mu rekli da je mozda naivan na gazdaricu....to bi ga potreslo..i ona lepo spava kad dobije kilo mesa...
moj pas nije food driven, ionako ga zena 'rani mesom vise nego mene

iskidao bi te samo zato sto si stranac, ne veruje nikome, svi su uljezi:mazipsa:

Back