Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak

Svaka normalna zemlja bi zabranila ulaz takvom idiotu malicioznom koji je od 90ih i Jula pa na ovamo konstantno u kriminalu. Čovek je popio sankcije još pre par godina kad je Ruse koji su pobegli od Putinovog režima deportovao nazad u Rusiju.

НЕ ЛАЖИ. Повукао се са велике сцене на пар година.

Tako i treba pa ti koristi primitivan i nediplomatski rječnik i ponašaj se kako ne priliči. Sad lijepo idi u posjet Putinu i Kimovima. :bye:
Мислиш да им није требао открити да се од веш машина не праве ракете.?

Ипак је то било добронамјерно, брже ће савладати изазове које слиједе. :per:

Aleksandar Vulin:

"..Političku karijeru počeo je u Savezu komunista-Pokret za Jugoslaviju (SK- PJ), gde je došao do mesta generalnog sekretara. Jedan je od osnivača Jugoslovenske levice (JUL), u kojoj je bio portparol, kao i zamenik predsednice Direkcije JUL-a. Bio je i predsednik Jugoslovenske revolucionarne omladine..."

Predsednik Jugoslovenske revolucionarne omladine ???

Sa ovakvom biografijom ne mozes da budes ni baba-sera.. Treba njega nazad u Bosnu, iz Bosne je dosao, tamo i da ostane..

Uhh sta reci...
20250411_212621.jpg

Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak​

Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak 1
foto FoNet Aleksandar Barda
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za RIA Novosti da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje

Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o meni lično, održali sastanak na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova svojih zemalja i odlučili da mi zabrane ulazak u zemlje EU“, rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, ovako je Brisel odgovorio na njegove izjave u Evropskom parlamentu.

https://www.danas.rs/vesti/politika/vulin-tvrdi-da-mu-je-eu-uvela-sankcije-zabranili-su-mi-ulazak/

Ne daj se Viline!

Strašno je da je u EU voleti Rusiju krivično delo
Evropska unija je u suštini diktatura sa sedištem u Briselu.

Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak​

Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak 1
foto FoNet Aleksandar Barda
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za RIA Novosti da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje

Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o meni lično, održali sastanak na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova svojih zemalja i odlučili da mi zabrane ulazak u zemlje EU“, rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, ovako je Brisel odgovorio na njegove izjave u Evropskom parlamentu.

https://www.danas.rs/vesti/politika/vulin-tvrdi-da-mu-je-eu-uvela-sankcije-zabranili-su-mi-ulazak/

Ne daj se Viline!

Strašno je da je u EU voleti Rusiju krivično delo
pravda za cigana!

Back