- Poruka
- 8.822
Vulin beše dobio dva ordena, jedan od Putina a drugi od ruske službe bezbednosti (FSB).
Možda ima neke veze sa tim
Možda ima neke veze sa tim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka normalna zemlja bi zabranila ulaz takvom idiotu malicioznom koji je od 90ih i Jula pa na ovamo konstantno u kriminalu. Čovek je popio sankcije još pre par godina kad je Ruse koji su pobegli od Putinovog režima deportovao nazad u Rusiju.
Мислиш да им није требао открити да се од веш машина не праве ракете.?Tako i treba pa ti koristi primitivan i nediplomatski rječnik i ponašaj se kako ne priliči. Sad lijepo idi u posjet Putinu i Kimovima.![]()
Ajde Ćaci na spavanje jer sutra ceo dan ima da stojiš u toru koji su ti gazde napravile.НЕ ЛАЖИ. Повукао се са велике сцене на пар година.
Evropska unija je u suštini diktatura sa sedištem u Briselu.Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak
foto FoNet Aleksandar Barda![]()
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za RIA Novosti da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje
Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o meni lično, održali sastanak na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova svojih zemalja i odlučili da mi zabrane ulazak u zemlje EU“, rekao je Vulin.
Prema njegovim rečima, ovako je Brisel odgovorio na njegove izjave u Evropskom parlamentu.
https://www.danas.rs/vesti/politika/vulin-tvrdi-da-mu-je-eu-uvela-sankcije-zabranili-su-mi-ulazak/
Ne daj se Viline!
Strašno je da je u EU voleti Rusiju krivično delo
Ma naravno. Poznato je pravilo da u diktaturama imaš pravo veta.Evropska unija je u suštini diktatura sa sedištem u Briselu.
Naravno,staviš veto,oni odmah prete i ucenjuju i ukidaju lovu.Ma naravno. Poznato je pravilo da u diktaturama imaš pravo veta.![]()
Nisam primijetio da su bilo kakve ucjene imale učinak na Mađarsku.Naravno,staviš veto,oni odmah prete i ucenjuju i ukidaju lovu.
Suština je da ih ima.Nisam primijetio da su bilo kakve ucjene imale učinak na Mađarsku.
pravda za cigana!Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak
foto FoNet Aleksandar Barda![]()
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za RIA Novosti da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje
Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam izneo. Jednostavno su imali neke komentare o meni lično, održali sastanak na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova svojih zemalja i odlučili da mi zabrane ulazak u zemlje EU“, rekao je Vulin.
Prema njegovim rečima, ovako je Brisel odgovorio na njegove izjave u Evropskom parlamentu.
https://www.danas.rs/vesti/politika/vulin-tvrdi-da-mu-je-eu-uvela-sankcije-zabranili-su-mi-ulazak/
Ne daj se Viline!
Strašno je da je u EU voleti Rusiju krivično delo
Амери су му већ увели забрану, сад је готов кад Трамп припоји КанадуTaman pomislih sreća Kanada nije u evropi.![]()
Најзад нешто паметно и од њих...Vulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak
Uhh sta reci...
Pogledajte prilog 1713057
. . . , libo ga racku, Svajcarska nije u EU a ni RusijaVulin tvrdi da mu je EU uvela sankcije: Zabranili su mi ulazak
![]()