Vulgarne zene

Alo ...žene psuju, kočijaši su mala deca...one privlačne ženstvene, ne psuju...izleti im u afektu ponekada...kockaste dronfulje, koje ničega ženstvenog u sebi nemaju...koje se seksaju svaki dan i muževi ih obožavaju.. "kobajagi"....sa pola zdravog jednog zuba u glavi...psuju za sve pare i naravski od posla do kuće i nazad....pokače po 1000kg udvarača...jbg..kompleksi....da ne stavljaju puder i maskaru....pomislili bi ste da su neke "Helene" u pitanju....ne vredi...čitam Saramaga...i pišem konfuzno kao on...oprost.

slika sve govori, feminizam danas i pre

fem.jpg

Ne volim proste ljude u globalu... Jer zna se šta znači prost... To je primitivizam.

Kao što ne volim ni generalizacije, kao što su "muško ponašanje"... Šta ti znači to?
A moram da primetim da generalizuješ non-stop.
Alo ...žene psuju, kočijaši su mala deca...one privlačne ženstvene, ne psuju...izleti im u afektu ponekada...kockaste dronfulje, koje ničega ženstvenog u sebi nemaju...koje se seksaju svaki dan i muževi ih obožavaju.. "kobajagi"....sa pola zdravog jednog zuba u glavi...psuju za sve pare i naravski od posla do kuće i nazad....pokače po 1000kg udvarača...jbg..kompleksi....da ne stavljaju puder i maskaru....pomislili bi ste da su neke "Helene" u pitanju....ne vredi...čitam Saramaga...i pišem konfuzno kao on...oprost.
Teraj ih lepo u majčinu z:mrgreen: pa budi konfuzna na miru :zskace:

vulgarne dobro pushe
Jok. :zelenko2:
Tolko da ne znaš ni to o ženturačama koje psuju :zpozdrav:

Ne, ne, ne, to mi je jedna od najodbojnijih osobina kod žene, vulgarnost i ponašanje kao da je kamiondžija a ne dama.
Npr. psovanje, tu i tamo neka psovka hajde i može da se pretrpi, i ja nekad opsujem, mada više iz zaebancije ono kao "id' u *****", "id' u P.M.?", kao a figure of speach.
A baš ono da se psuje ciljano na nekoga to ne dolazi u obzir.

Takođe kad sam rekao da se ponaša ne kao kamiondžija, imao sam jednu cicu koja je bila sklona raznim muškim navikama, koje su mi smetale.
Npr. pila je vodu iz flaše, i pri tom je to bilo toliko bilo bučno da sam je čuo u spavaćoj sobi, gutanje vode kao kamiondžija koji 15 sati vozi i nije video vodu i dohvatio pa alavo ždere, to mi je najupečatljivije i najodvratnije nešto što sam čuo da izlazi iz ženskih otvora :rumenko: Mislim da je bila flaša pri kraju pa OK, ali tek otovrenu, i tako loče kao... ne znam, mi smo kao mlađi igrali fudbal pa uzmemo par flaša kisele i soka pa posle tekme popijemo sve to mrtvi žedni ali nisam još čuo da neo tako loče samo da puca. :lol:
Takođe je ostavljala stvari po stolicama u trpezariji, brus, pantalone, košulje, čarape po podu i sl. U kupatilu je ostavljala dlake u lavabou, dugačke po celom lavabou, nakon pranja zuba ostaci paste za zube po lavabou, česmi i sl.
Tako nekako radila je gomilu nekih stvari koje sam ja radio kao mlađi, sa 20 do 25 godina, nemarno i džiberski.
A bila je inteligentna devojka, i dobra u krevetu, ali eto malo čudna za žensko.

Back