Vulgarne zene

ja šta sam doživeo niko nije
od toga da mi pričaju prljavo da cu biti njiova drolja do toga da me ujedaju šamaraju i nameštaju mi smicalice
a nije ni da su me pre toga nešto naročito zanimale;)

Izletelo mi, jednom selji na semaforu ,kome sam rekla da moze da ga duva,jer je bio bezobrazan,pa sam morala da dam gas cim se pojavilo zuto..

Od tada pazim i ne ulazim u verbalne delikte te vrste...:D

Generalno vulgarnost u recniku moze na momente da deluje i simpaticno,ali je meni neprihvatljivo kod zena a i kod muskaraca

Mora, pokatkad !
Posno jeste zdravije, ali je mrsno ukusnije.
Naročito - sočno....
Ali, ne valja preterivati.
Iz zdravstvenih razloga !

Znaci kad mi kazu da tucam kao ranjeni vepar u ropcu to nije zato sto su u fazonu ljubica ala "Ranjeni orao"... :think:

:eek: Au, pa to je bila vulgarnost, sracunata uvreda... :rumenko: A ja mislio nesto sasvim emotivno, onako izjava afirmativnog karaktera, nezni kompliment... :rumenko: :dash:

Da li vas privlače vulgarne ili proste žene, koje u ponašanju i govoru praktikuju muške gestove i psovke / recnik?

nikad...gade mi se...umjereno ponekad u nezaustavljivim trenucima i naletima bijesa mogu da istolerišem...ili uzrečice tipa "yebi ga" i slično..
a ove klinke od 13, 14 godina kad čujem da iz grla galame "***** te u usta"...sloši mi se...muškobanjaste nakaze...

Vulagarnost može da se izrazi bez psovki, ima ovde primeraka...napišeš koorac, odmah dolete, al kao ne pCuju...e, to kuropaćeništvo žensko je vulgarno, a psovke manje.
Takve su odvratne, a koja povremeno koristi srpske psovke, ne.

Da li vas privlače vulgarne ili proste žene, koje u ponašanju i govoru praktikuju muške gestove i psovke / recnik?

Pa moze da mi bude simpaticna kod ne pocne da cese jaja. A sada to ispade kao da je musko ponasanje vulgarno. Ja ne znam koliko je tvoja gestikulaija kao muskarac, vulgarna. Moja nije kao ni muskaraca koje srecem i sa kojima se druzim. Naravno uvek ima nekakvih izuzetaka. A ako mislis na musku gestikulaciju, tipa da vise rasiri ruke kada sedi, ramena sira, da su mu pokreti dok prica praviji - zene obicno prave neznije pokrete, pa sta znam... Valjda vise volis zenstvene pokrete.
E trece. Ponadao sam se da mozda ne mislis na to da je sexualno otvorenija. U smislu da ne brekce kao uvredjeno jare iz Pixara kada cuje rec na sssssssss. E onda mi je privlacnija, naravno.

Back