Zdravo. Nova sam na forumu i ova tema me je prilicno zainteresovala. Slike i snimci su prelepi.

Imam par pitanja, za pocetak. Recimo, zar ne postoji neki zakon koji zabranjuje drzanje bilo koje divlje zivotinje (a posebno predatora) u naseljenim oblastima? Mislim, dresura te zivotinje bi zavisila samo od kompetentnosti vlasnika, a svi znamo da, ako je covek dovoljno veliki idiot i od pudlice moze napraviti manijaka samo svojim ophodjenjem prema istoj. Zatim, o zakonima u vezi sa zastitom zivotinja ste pisali pooodavno, zanima me da li se sta promenilo po tom pitanju, ili su nasi poslanici bili prezauzeti spavanjem po skupstini i polivanjem vodom da bi ga izglasali?
Hehe, vecinu vremena u detinjstvu sam provela po sumarcima u okolini moje kuce pokusavajuci da nadjem vukove. Naravno, nasla sam samo gomilu paukova, mrava, ptica, poneku zmiju i krpelja za izvoz. Ne razumem potrebu ljudi da POSEDUJU vuka. U cemu je poenta da vuk bude ljubimac? U tom slucaju, bolji su izbor ribice! Oduvek sam htela da se sprijateljim sa jednim. Ono, on divlja po prirodi, ja ponekad banem u sumu, eventualno ga poceskam iza uva, bez da mi on otkine ruku ili tako nesto. I verovatno bih buljila u njega, kao mala klinka kad vidi nesto roze.