Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima,
mozda ce nekom zvucati cudno, nenormalno ili kako god...
ali zelja mi je da za kucnog ljubimca imam vuka!
Da li moze neko da mi pomogne kako da dodjem do
mladunceta vuka?
P.S. Ovo nije sala...
Pozdrav
Urosh
Kako je meden
За чување вукова су потребни другачији услови него за псе и много више рада са њима.moj rodjak je dvoje mladih nakon shto je mama vuchica stradala doveo kuci u dvoriste , dok su bili mali chak su i novine pisali o njemu, brzo rastu i nije mogao da vlada vishe sa njima i tad su ih odvezli daleko i pustili ih u prirodu
moram priznati da ne vidim razlog zashto bi neko drzhao vuka ipak je to divlja zver a ne pasЗа чување вукова су потребни другачији услови него за псе и много више рада са њима.
Па твој рођак је имао разлог,добробит штенаца. Не мра да се ради о некој раионалној промишљеној одлуци.Била је једна девојка у Београду коју сам знао и чак урадио и емисију о њој за Трећи Канал која је имала вучицу која се звала Вукицу.Она је радила као волонтер у Зоо Врту У једном леглу сивих (домаћих) вукова се појавило штене које је било најмање болешљиво и кога је је вучица одбацивала.Она је измолила да је добије на опорак и бригу (тада се то радило са различитим животињама из врта).Она се посветила тој малој женки и вукица је преживела и рзвила се у сјајан примерак вучице.То је трајало доста дуго па је одлучено да Вукица остане код њих.То је иначе породица која је имала баш доста различитих животињ које су све живеле у хармонији и Вукица је била део тог домаћинства.Она је ишла свугде са својом спаситељком , па је ишла и у шетњу с њом чак и по Кнезу кда су одлазиле до Калемгдана и Зоо Врта.moram priznati da ne vidim razlog zashto bi neko drzhao vuka ipak je to divlja zver a ne pas
Kasno je vec ali bas su mi interesantni...Mislim vidjala sam ih i ranije samo se nikada nisam pozabavila dubinom kada su nastali, kako, gde, zasto, da li ih i sada ukrstaju, uslovi drzanja, itd...Мешанци вукова и паса се зову вучји пси и кинологија их не признаје као расу. То су заправо вучјци, а не Немачки овчари какоје код нас одомаћено да се каже.
Да ради се и данас.Сирко који је гајио у тренирао животње које су се појављиле као глумци у нашим филмовима и на телевизији је има некада и вука и мешанце вука и пса у Београду. У близин Новог Сада је човек чији је надимак био Курјак гајио мешанце вука и пса.Ја сам одрастао са три четвртиие вуком (постављао са фотографије са њим на снегу) Чак ме је и вукао на санкама.Чеси су последњих деценија врло организован гајили вучје псе.Kasno je vec ali bas su mi interesantni...Mislim vidjala sam ih i ranije samo se nikada nisam pozabavila dubinom kada su nastali, kako, gde, zasto, da li ih i sada ukrstaju, uslovi drzanja, itd...
Sutra cu![]()