Vuk

image.jpg

https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn....hIYBvwmNvFS47UZZy4edln82sfMoSimTA&oe=644DB0AC

To mozda i moze da se objasni seljacima u centralnoj Srbiji gde vukova i medveda skoro i nema al kako objasniti ljudima u Srbiji i Istocnom delu R.Srpske gde su se vukovi posle Bosanskog rata toliko namnozili da vise nije sigurno ni do komsije uvece otici.
Pojasnjavam za vreme rata u Bosni zivotinje su bezale tamo gde ima manje ratnih dejstava tj.Prema zapadu srbije tacnije istoku R.Srpske sada ih tamo ima u tolikoj meri da je nemoguce sacuvati ovce pa cak ni krupniju stoku.
Kod nas ima nacionalnih parkova koliko svugde gde zive divlje zivotinje, mi smo poljoprivredna zemlja. Medveda ima I dalje u nacionalnom parku u okolini Tare, a vukova u skoro svakom.

Kod nas ima nacionalnih parkova koliko svugde gde zive divlje zivotinje, mi smo poljoprivredna zemlja. Medveda ima I dalje u nacionalnom parku u okolini Tare, a vukova u skoro svakom.
Nema ti smisla citirati post star 16 godina pogotovo ako korisnik nije aktivan.

Da, medju nasim svetom vlada opsesija tim zivotinjama sto I jeste tema, a ljudi razlicite reaguju, I da, postoji navodno ukorenjeni strah (od gladi, naravno, kod nas nije drugi) zato je I tako.
Nije navodno nego je ukorijenjen. Smijesno mi je da o tom strahu obicno pricaju ljudi koji nisu spavali nikada po vani.

Slucajno surfajuci sam naletio na temu, a isao sam odgovarati bas radi toga jer me podsjetilo na moje klosarenje po Bosni i spavanje po vani samo po zapadnom djelu tj. predjelu od Banja Luke prema Kotor Varosi, Knezevu i dalje prema Travniku.

Ne znam, novi je post, niti znam zasto korisnik nije aktivan.

Kazu da I na Novom Beogradu ima vukova zimi, kada se zalede reke, stalno to slusam, nisam ih videla, naravno, jesam spavala napolju zimi na putu ka Ostruznici, Ali su lajali psi, ljudi se I toga plase, a za vukove je ovde strah da ce nam pojesti nesto iz stada I da onda imamo manje sebi za ishranu.

Ne znam, novi je post, niti znam zasto korisnik nije aktivan.

Kazu da I na Novom Beogradu ima vukova zimi, kada se zalede reke, stalno to slusam, nisam ih videla, naravno, jesam spavala napolju zimi na putu ka Ostruznici, Ali su lajali psi, ljudi se I toga plase, a za vukove je ovde strah da ce nam pojesti nesto iz stada I da onda imamo manje sebi za ishranu.
Нема, то су глупоти као произод страха.Вук избегава човека и слања се од његакад год може.
Када су јаке зиме дешава се да вуци са Карпата сиђу до Делиблатске пешчаре.

Нема, то су глупоти као произод страха.Вук избегава човека и слања се од његакад год може.
Када су јаке зиме дешава се да вуци са Карпата сиђу до Делиблатске пешчаре.
Ja sam na granici na Prokletijama pucao na vuka ni sam ne znam zašto posle sam se kajao, sva sreća nisam ga pogodio. U šumi je lagano protrčao i to jedini metak za kojim žalim što sam ga ispalio

Nema ti smisla citirati post star 16 godina pogotovo ako korisnik nije aktivan.
A zašto ne bi imalo smisla, ako želi lično da kaže nešto o tome, baš kao što je Niki i uradila? I onda neko odgovori na napisano, baš kao što si ti uradio.. i diskusija se nastavi sa tekućim datumom.. baš kao što se sada i desilo.. :) Ne limitiraj korisnike bezrazložno onakvim iskazima.. neka ljudi pišu kada i na ono što sami žele..

A zašto ne bi imalo smisla, ako želi lično da kaže nešto o tome, baš kao što je Niki i uradila? I onda neko odgovori na napisano, baš kao što si ti uradio.. i diskusija se nastavi sa tekućim datumom.. baš kao što se sada i desilo.. :) Ne limitiraj korisnike bezrazložno onakvim iskazima.. neka ljudi pišu kada i na ono što sami žele..
Слажем се.Цитирање старог поста нам само показује дасе у међувремену није ништа променило и да је ств и даље актуелан.

Слажем се.Цитирање старог поста нам само показује дасе у међувремену није ништа променило и да је ств и даље актуелан.
Pa, i da se promenilo i da nije.. - stari post može inspirisati nekoga da iskaže neku svoju sadašnju misao.. i to je skroz super.. nebitno je od kad je citat..

Back