Вук Драшковић у емисији "Ћирилица"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гост емисије "Ћирилица" лидер СПО Вук Драшковић..

Издржао сам пет минута његовог излагања, и да не би разбио ТВ променио сам канал..

A zamisli tek koje smo muke mi podnosili godinama ga slusajuci po trgovima... :lol:

Izdajnik i spijun CIA doveden sa ciljem da ispira narodu mozak , i pripremi narod za veleizdaju Srba na Kosmetu od strane CIA placenickog veleizdajnickog rezima SNS-SPS-DS

Tako je. Samo što ne pohvali ovu današnju vlast. Evo pljuje po Rusiji, kaže kako su nam neprijatelji. Mislim Vuk je izdajnik i jedna gnjida od čoveka.

Гост емисије "Ћирилица" лидер СПО Вук Драшковић..

Издржао сам пет минута његовог излагања, и да не би разбио ТВ променио сам канал..

Pa nije trebalo brate ovde da otvaraš temu nego na Psihologiji
Lepo opišeš svoj problem oko izliva agresije na televizor a doktori ti objasne neke stvari
Možda nije televizor kriv nego neka trauma iz detinjstva
Evo recimo video si bradu Vuka Draškovića
Ako budeš iskren na Psihologiji naći će tačan odgovor zašto si besan kad vidiš muškarca sa bradom.
Možda si u detinjstvu gledao mamu i tatu kroz ključaonicu
pa video onu bradu pa ti ništa nije bilo jasno pa te provalili pa si dobio batine ni kriv ni dužan
samo iz znatiželje dečije, pa si zato danas agresivan kad vidiš muškarca sa bradom?

what-s-on-a-man-s-mind-sigmund-freud.jpg

Nego, šta je teo seoski student taster Mike Špiljaka?

Poslednja izmena:
Evo, sad lepo kaže da je bio uzorni član Partije.

I ovaj Marić je tragikomičan lik.

Ja pa dva put prazno pa Bog pa tri put prazno pa svi ostali

- - - - - - - - - -

Nije slucajno upravo danas doveden Vuk Maniti u emisiju.

Zajedno sa Tominom savetnicom

Rade medijsko spinovanje i pripremu za veleizdaju.

Odakle ti izraz? Sa radio Fikusa? Jel kažu oni tamo nešto nešpinovano?

Nije slucajno upravo danas doveden Vuk Maniti u emisiju.

Zajedno sa Tominom savetnicom

Rade medijsko spinovanje i pripremu za veleizdaju.

Plus farma i plus veliki brat. Sakriti izdaju to je sveta dužnost izdajnika SNS. :lol:

- - - - - - - - - -

Vuk je konvertit, počeo je kao komunista, pretvorio se u nacionalistu a onda postao kosmopolita. :lol: Međutim, za Danu će on uvek ostati samo pi*čkica. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back