DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.054
" Ne dam Gasica, pa sta"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mlako to Grome .......
Bolest ne bira...
https://www.kurir.rs/vesti/politika...ce-se-obratiti-javnosti-iz-izbornog-staba-sns
@Jugoslav Čvarak zasto AVtihrist nastavlja sa bizarnom sublimativnom simbolikom....
Posle Poganova, Lagatora...sad se odusevljava Pećinom...tj Pećincima...
...
Куку да није због овога у болнициŽelim Vam brz oporavak i dobro zdravlje.
Pogledajte prilog 1547167
Taj čovjek je anđeo.
Btw. u subotu me vlasnik jednog YT accounta nazvao anđelom.
![]()
Doći će predsednici KFW-a, Italijanske razvojne banke, i ono što je iznenađenje i ljudi, glavni šef Mercedes-Benca, tako da očekujemo razgovore", rekao je Vučić.
Ako to ne valja, pa nije problem. Izaberite ove stručnjake, neka reše Kosovo sutra. Ja ne mogu da ga rešim, mogu da se borim hrabro i snažno - istakao je Vučić.
Čekam da me pozovete u Skupštinu, rasturiću vas kao Panta pitu, poručio je predsednik povodom poziva opozicije.
Ističe da veruje da će mu govor biti interesantan, i da je siguran da će kao i prethodnih puta biti najgledaniji i najčitaniji.
Predsednik je kazao da će pažljivo pratiti ko o čemu govori, i da ako Bajden govori 25 minuta, može i on.
- Srbija će biti jednaka, ako mogu Lavrov i Erdogan da pričaju duže, mogu i ja. To što isključuju, neće moći da me isključe
Болест не бира, али се болест бира, на изборима....
Sto bi rekao @Jugoslav Čvarak - Predsednik je u Njujorku došao do jakog kokaina i sad ga vozi...
- Pominje kako ce opoziciju citiram "rasturiti kao Panta pitu..." - kraj citata:
- A onda ide red price kako je on glavni baja u celom UN-u:
Kakav Panta, kakva pita...o cemu prica ovaj covek
Sto bi stari ljudi rekli - Bolest ne bira...![]()
Pa kad Đilas kadrira Ponoša od 17%…Болест не бира, али се болест бира, на изборима.![]()
Od 1991.Pandorina kutija otvorena 1999 i 2008.
Skroz tacno.![]()
...Jedan od mojih omiljenih - prosto mi je neprijatno koliko smo u suficitu.