Vučićevi nefer izbori

Lule

Veoma poznat
Poruka
11.020
Svuda se čuje ista priča - treba postaviti kamere, treba očistiti biračke spiskove, treba očistiti medijski prostor pre izbora...treba ovo, treba ono

Ali svi znamo da Vučić nije lud da pristane na to. (hehe, "nije lud" :D ) Neće na izbore ni pod svojim lopovskim uslovima.

Ja mislim da ga treba pritiskati na sve to ali na kraju se ipak mora izaći čak i pod nefer uslovima.

Sad su se ljudi oslobodili, ohrabrili, ima dovoljno jakih kontrolora spremnih da idu u svaku zabit i maksimalno spreče krađu.

Predviđam - biće borba ali su dobre šanse za pobedu.

Svuda se čuje ista priča - treba postaviti kamere, treba očistiti biračke spiskove, treba očistiti medijski prostor pre izbora...treba ovo, treba ono

Ali svi znamo da Vučić nije lud da pristane na to. (hehe, "nije lud" :D ) Neće na izbore ni pod svojim lopovskim uslovima.

Ja mislim da ga treba pritiskati na sve to ali na kraju se ipak mora izaći čak i pod nefer uslovima.

Sad su se ljudi oslobodili, ohrabrili, ima dovoljno jakih kontrolora spremnih da idu u svaku zabit i maksimalno spreče krađu.

Da Av ima šansu, ne bi trenutak oklevao, odmah bi ih raspisao.
KUKAVICA!

KUKAVICA!
Jeste kukavica, ali je i nasilnik, pokvarenjak i lopov, i dalje ima svoju bandu oko sebe koja se čvrsto drži jer znaju šta ih čeka kad padnu.
Zato će gledati da bukvalno otimaju glasove.

Nego, pre svega od opozicije se čuje taj narativ da nije trebalo tražiti izbore jer nisu fer uslovi.

Edit: izmenila sam u naslovu 'fer' u 'nefer' jer se možda neće protumačiti kao ironija, pa onda neka bude ipak ozbiljno

Poslednja izmena:

Da nisu dobre sanse da puknu rezim bi raspisao izbore, sto su cinili svakih godinu i po...

Pucaju sigurno

Greška, nije Vučiću problem pobeda. On želi da rašrafi opoziciju a ne da je pobedi. Zato odugovlači, da se protesti ugase ili bar splasnu i da prikupi pare za kupovinu izbora. Njegovi glasači ne izlaze na ulicu ali su na biračkih mestima još pre otvaranja. Ne potcenjuje ga.

Скинуће га Запад сада са власти јер виде да је докурчио народу преко сваке мере.
А он је послушник само такав. Ваљда ће да избоксује да не оде у затвор и да све прође без неког новог лудила.

Koliko zlobno.
Želeti zlo deci koja se bore za pravdu i spas zemlje.
Ali SNS- ovske zlobne želje nisu tema.
~~~

Elem, mislim da opozicija ima razlog da emituje takvu priču jer izborni lopovluk bi njih zaista potopio.

Ali ne i studente.
А јесу студенти јединствени и могући као листа и каква би то листа била?
Националистичка или европска?
Ако су европска не требају ми.

А јесу студенти јединствени и могући као листа и каква би то листа била?
Националистичка или европска?
Ако су европска не требају ми.
Стручна и некомпромитована, и са ограниченим мандатом. Да успостави оквир за нормалан рад институција, и регуларне медијске и изборне услове. А после тога регуларни избори на којима би се надметале различите политичке опције, али у нормалним и контролисаним условима.

KUKAVICA!
1000009651.jpg

Back