Vucicevi mediji Pink, Hepi, RTS....misljenje ?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Vucicevi mediji Pink, Hepi, RTS....
Upravo ovi Vucicevi mediji prijcaju kako je demokratija u Srbijim kako su svi mediji otvoreni za sve.....
Ali je redovno ista slika gosti Bokan, Simo Spaic, Milica Zavetnica, Glisa Maraton, Eva Ras ( otkad je pocela da hvali Vucica ), Cirjakovic, Vucicevic....i tamburaj jednu te isti mantru tj silogizam
Vucic je Srbija
Ko nije za Vucica
Nije ni za Srbiju

Po Mariniki Tepic moze da se pljuje, ali kada Seselj pocne da pljuje po Zorani Mihajlovic , voditeljica Katarina podvaljak - necemo tako gospodja Mihajlovic nije u studiju, nije ni gospodja Tepic, ali po njoj moze da se pljuje.
Kada su razne afere u pitanju, moze samo da se cuje vuciceva strana pr najnovije Vucicevic prica kako ga je tuzila Zaklina Tatlovic zbog tri tvita, i on je osudjen, i on kaze to je nepravda ja sam osudjen za ''verbalni delikt'', a ne za uvredu i pljuvacina po Zaklini, ali neka da se ona pozove barem preko skajpa da cujemo i njenu pricu, to ne postoji.
54991_drustvo-simo_kf.jpg

Cak i na RTS kada je Olivera Jovicevic vodila njenu emisiju, Martinovic, Sandra Bozic, Orlic ...oni mogu da pricaju sta hoce, kada hoce, da prekidaju druge goste i to je u redu, ali je zato pr Branku Saturn i Aleksandru Jerkov prekidala sto puta i opimanjala da se drze teme. Ponov debata na RTS i ako je voditelj u pocetku bio kao neutralan, posle je skroz je bio na strani govornice iz SNS. Rekao je da ne mogu da se pokazuje slike i da kamera to nece snimati, ali kada je ona pokazivala neke slike gde Djilas, Osama Bin Laden i Hitler piju kapucini, to onda moze.
screenshot_from_2019-06-26_22-13-33.jpg

Dovode Simu Spasica koji je pretukao svoju rodjenu zenu, a posle silovao da on prica o moralu i postenju Bokan ratni zlocinac i kriminalac da prica o hriscanstvu i on prica nebuloze o granici izmedju Srba i Hrvata koja ce'' stalno da krvari'', Milica Zavetnica koja prica kako ce Skadara biti srpski, Milos Stojkovic svesteno lice koji je tekodje pretukao svoju zenu i silovao, Canak lazna opozicija...
Onaj voditelj Guta kada je bila tema kako je Radic clan HSS ubijen u skupstini, a ubica je bio Srbin Punisa Racic, a Guta da ubio ga je, a sta je Radic radio ? Provocirao ga je celo vreme ? Prma tome.....zavrsava Guta,,,, :eek:
Ona voditeljica Andejlija Lakicevic ne oceslja se ne umije se, dere se , pusta gasove u sred emisije dok razgovara sa gostina, ona Jovana nosta Strumfeta, deranje vristanje....i klicanje predsedniku Vucicu
555781_screenshot-13_f.png

Kakvo je vase misljene o Pinku, Hepiju, RTS....i njihovom politickom delovanju ?
:think:

Не можемо да очекујемо да би РТС могао да води тврду опозициону политику јер би ти било једноумље, само за други рачун.
То што дају изјаве власти - РТС је то одувек радио, било ко да је власт.
На РТСу можемо да нађемо писмених људи (иако не буду сви целу каријеру код њих).
Похвалићу их зато што имају најмирнији програм, најразумнији. И поготово што они имају много више програма од самих вести и политичких дискусија.

Врло плитак и јефтин тв програм имају тв таблоиди, остале најбројане станице. Они имају само вести, обично чаврљање, пуштање страних серија и филмова и директне преносе из куплераја. Ништа од наведеног не означава квалитет.

Не можемо да очекујемо да би РТС могао да води тврду опозициону политику јер би ти било једноумље, само за други рачун.
То што дају изјаве власти - РТС је то одувек радио, било ко да је власт.
На РТСу можемо да нађемо писмених људи (иако не буду сви целу каријеру код њих).
Похвалићу их зато што имају најмирнији програм, најразумнији. И поготово што они имају много више програма од самих вести и политичких дискусија.

Врло плитак и јефтин тв програм имају тв таблоиди, остале најбројане станице. Они имају само вести, обично чаврљање, пуштање страних серија и филмова и директне преносе из куплераја. Ништа од наведеног не означава квалитет.
RTS se nedavno izlanuo: "Mi ništa ne objavljujemo osim onog što dobijemo iz vlade."

To je sramna, čak ruska, slika stanja.

Čini mi se da je Protić neposredno posle pada režima Slobodana Mioševića primetio kako će biti sve uzalud ako se ne promeni mentallitet. I zaista je u pravu, demokratija je u Srbiji ono što ja kažem , to je moja naracija sve ostalo je nedemokratski. Zato moja televizija , moji mediji moraju biti demokratski i otvoreni no samo za moju naraciju.
Doduše ima jedan dodatak plus za Vučićotelevizije a to je prilagođavanje programa najprostijem puku, program za najgluplje i ukus za one koji su tek stigli u grad, dotle čak ni Sloba nije išao.

Poslednja izmena:
Пинк,Хепи,РТС,Прва,Б92. Дакле,цела национална фреквенција. Плус још масу локалних. Типа,Палма,Беле Ами,КЦН,Новасадска К и нешто бројеви. Дакле ,све је узурпирао. Кад је чак и Арену преузео и уништава свесно Спорт Клуб једине праве спортске канале. Само зато што су у комбинацији са Шолаком. О чему даље причамо.

RTS se nedavno izlanuo: "Mi ništa ne objavljujemo osim onog što dobijemo iz vlade."

To je sramna, čak ruska, slika stanja.
Нисам стручан да кажем одакле је твоја опседнутост Русима, али заиста смета.

Уопште немаш никаве аргументе, него су Руси криви за све. Претпостављам да низ почиње тамо негде код метеора који је ударио у полуострво Јукатан пре око 65 милиона година па до данас.
Ако ти се сутра проспе кафа из шоље - Руси !!!

РТС је наша најбоља теелвизија (што не значи да укупно морају да имају плус).

По тв таблоидима, којих има много више, власт је као код своје куће.

На РТС вођа гостује можда двапут годишње. Код осталих колико он хоће.

Нисам стручан да кажем одакле је твоја опседнутост Русима, али заиста смета.

Уопште немаш никаве аргументе, него су Руси криви за све. Претпостављам да низ почиње тамо негде код метеора који је ударио у полуострво Јукатан пре око 65 милиона година па до данас.
Ако ти се сутра проспе кафа из шоље - Руси !!!

РТС је наша најбоља теелвизија (што не значи да укупно морају да имају плус).

По тв таблоидима, којих има много више, власт је као код своје куће.

На РТС вођа гостује можда двапут годишње. Код осталих колико он хоће.
RTS je skroz pod šapom Nikolićeve stranke SNS.

Пинк,Хепи,РТС,Прва,Б92. Дакле,цела национална фреквенција. Плус још масу локалних. Типа,Палма,Беле Ами,КЦН,Новасадска К и нешто бројеви. Дакле ,све је узурпирао. Кад је чак и Арену преузео и уништава свесно Спорт Клуб једине праве спортске канале. Само зато што су у комбинацији са Шолаком. О чему даље причамо.
Арена спорт је Телекомов канал, колико се сећам.

Иначе је, по европским прописима, забрањено да будеш власник и преносника и садржаја. Па били то гасовод и гас или каблови и тв програм, свеједно.
По том стандарду Руси имају проблем са гасоводима, јер су оба.
По том стандарду је прекршај када је СББ власник Спорт клуба па га пушта код себе (и Н1 и ко још беше, не сећам се напамет).
Једнако је и када преко Телекомових каблова иде Арена спорт (могуће још понешто).

Прекршај је био и када је власник Б92 купио Прву не тражећи прво мишљење антимонополске комисије.

Ми ћемо бити уређена земља када прописи буду важили за све.
Разумем ја да ће увек да буде неке муљачине, али то не би смело да буде овако бахато и очигледно.

Ma nemojte mi reci da na RTS gostuje dvaput godisnje...:zcepanje: Pa RTS je prenosio konferenciju u petak vece, pre toga je Vucic bio gost na RTS-u 1.8.2021. Znaci u samo mesec i po dana 2 puta. Da ne pricamo o tome koliko prostora zauzima u Dnevniku, mahom preko 30% termina

To 1.8. je bilo kad je ono sam sebe najavio kao gosta preko instagrama.
Двапут годишње на начин да је био у студију РТСа.

Колико пута годишње је лично у студију Пинка, на пример?

А преношење вести ових или оних је нешто друго. Вођине конференције за штампу преносе сви једнако.

Да ли београдски "број 2" има своју емисију на Студију Б? Да ли је било ко, у било које раније време, од градске било које гарнитуре, имао своју емисију на градској телевизији?

Pa i u studiju Pinka je slabo, jednom godisnje, vise novinari Pinka idu u njegov studio na Andricevom vencu.

Ako se meri, onda se meri kako u studiju RTS-a, tako i intervjui i live konferencije van studija, to je sve sto ne pripada pod vesti, dnevnik odnosno pokrivanje dogadjaja iz politike na domacem terenu.

RTS je preko 10 puta ove godine prenosio njegova obracanja, mahom izmisljenim povodom i direktno ucestvovao u kampanji. Poslednja je upravo ova izmisljena konferencija u petak popodne (koja je najavljena tek u petak prepodne), bez ikakvog povoda (jer je sednica bila tek sutradan).

Ali ako govorimo o studiju RTS-a ili njegovim live-ovima na RTS-u (dakle ili sa Andricevog venca, ili sa nekih drugih lokacija), ove godine je bio preko 10 puta sigurno, izracunacu veceras. Treba to sve pohvatati posto je za prethodnih 5 dana bio live svih 5 dana. Od petka mislim da nije bio dan da nije bio live barem 30 minuta, ispravite me

Petak-live kzn preko sat i 20
Subota-posle sednice saveta za nac.bezb
Nedelja-???
Ponedeljak-???
Utorak-mislim da je bio isto live na Pinku
Sreda-juce je bio live iz Madjarske ispred one Crkve
Cetvrtak-danas je bio live (ne znam odakle bese)

Pa i u studiju Pinka je slabo, jednom godisnje, vise novinari Pinka idu u njegov studio na Andricevom vencu.

Ako se meri, onda se meri kako u studiju RTS-a, tako i intervjui i live konferencije van studija, to je sve sto ne pripada pod vesti, dnevnik odnosno pokrivanje dogadjaja iz politike na domacem terenu.

RTS je preko 10 puta ove godine prenosio njegova obracanja, mahom izmisljenim povodom i direktno ucestvovao u kampanji. Poslednja je upravo ova izmisljena konferencija u petak popodne (koja je najavljena tek u petak prepodne), bez ikakvog povoda (jer je sednica bila tek sutradan).

Ali ako govorimo o studiju RTS-a ili njegovim live-ovima na RTS-u (dakle ili sa Andricevog venca, ili sa nekih drugih lokacija), ove godine je bio preko 10 puta sigurno, izracunacu veceras. Treba to sve pohvatati posto je za prethodnih 5 dana bio live svih 5 dana. Od petka mislim da nije bio dan da nije bio live barem 30 minuta, ispravite me

Petak-live kzn preko sat i 20
Subota-posle sednice saveta za nac.bezb
Nedelja-???
Ponedeljak-???
Utorak-mislim da je bio isto live na Pinku
Sreda-juce je bio live iz Madjarske ispred one Crkve
Cetvrtak-danas je bio live (ne znam odakle bese)
Е видиш... а колико пута је РТС био у председништву, он сам ексклузивно?

Мерим само 1-на-1 ствари.

То што све станице узму па преносе, то ме не занима, то није посебност.

Али пусти вести...

Шта има РТС осим политике, а шта имају остали тв таблоиди осим политике? За мене је по томе драстична разлика.
Јел треба да поредим ТВ лица као сав нормалан свет и Фарму ?

Pa, samo ne želim da pričam da je Orlićev nastup prekrasan
Немам појма о којем наступу пишеш, не пратим вести на тв већ ко зна колико година.

Ако хоћу нешто да се обавестим, читам. Наше, стране... Лакше ми је тако, могу лако да прочитам поново ако не разумем, избегавам субјективност ако ми се неко свиђа или не свиђа. Одличан рецепт.

Back